-
Kurskalender
- Vin sommelier
- NETTKURS: FAGBREVKURS KOKK
- SOME - Markedsføring i sosiale medier
- Masterclass med Christian André Pettersen
- Masterclass med Aron Espeland
- SOME - MARKEDSFØRING I SOSIALE MEDIER
- Kundebegeistring by Katarina
- NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
- ØKONOMIKURS FOR IKKE ØKONOMER
- ØKONOMIKURS FOR IKKE ØKONOMER
- KOMMUNIKASJON & FEEDBACK
- Kutt Matsvinn
- Kutt Matsvinn
- MASTERCLASS MED ARON ESPELAND
- KURS I FRUKT OG GRØNT MED HÅVARD RAVN LARSEN
- Sjokoladekurs med Nils Flatmark
- NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
- GRØNNSAKSKURS
- SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK
- Engelsk kurs Allergi og matintoleranse
- KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
- KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
- Kutt matsvinn
- KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
- Masterclass med Christian André Pettersen
- Bli tryggere i rolle som leder!
- KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
- GRØNNSAKSKURS
- DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
- DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
- KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
- NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
- KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
- Pizzakurs
- Bakekurs
- Fagbrevkurs
- DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
- ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS!
- Kjøkkenøkonomi
- MARKEDSFØRING I SOSIALE MEDIER
- FAGBREVKURS KOKK - DIGITALT KURS
- NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
- GRØNNSAKSKURS
- GRØNNSAKSKURS
- Grunnleggende vinkurs med Svein Lindin
- Bartenderkurs
- Vegetarkurs med Richard Nystad
- Reduser matsvinn - bærekraftig servering
- Bli tryggere i rollen som leder!
- Bli med på serveringsmesse i Langesund!
- Bartenderkurs
- DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
- Bakekurs
- Bli bedre på Kjøkkenøkonomi!
- BLI BEDRE PÅ KJØKKENØKONOMI!
- SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK
- BLI TRYGGERE I ROLLEN SOM LEDER!
- Bli tryggere i rollen som leder!
- Bli tryggere i rollen som leder!
-
Artikler
- Fagbrev KIT-akademiet
- Sjekk kjøleutstyret
- Hva er fordelene med å ha et fagbrev?
- Kommunikasjon og feedback
- Skap økt lønnsomhet!
- La KIT-akademiet bli din arena!
- Suksess for KIT-kurs i Bergen
- En god dessertmeny øker omsetningen!
- Faglig utvikling sikrer et godt arbeidsmiljø!
- Vær trendbevisst og øk omsetningen
- Slik tilpasser du deg aktuelle drikketrender
- Kursoversikt
- Om oss og utleie
- Kontakt