- Kurskalender
- Fagområder
- E-læring
-
Aktuelt
- Årets Unge Kokk
- Nyhet hos KIT-akademiet
- Mer enn 1000 serveringssteder er med i prosjektet KUTT Matsvinn 2020!
- Smilefjesordningen
- En av mange suksesshistorier i kampen mot å redusere matsvinnet innen år 2020!
- Møt to studenter!
- De 3 stuer gikk av med seieren i NM i Kantinekokk
- Snart duket for Kantine NM 2017
- Vegetaretter med Håvard Ravn Larsen
- Vin sommelier
- Ny kurskatalog vår/sommer 2018
- Vel gjennomførte semifinaler i Kantine-NM på KIT-Akademiet
- Kantine-NM på KIT-Akademiet
- Kjenn kundene dine og øk omsetningen!
- Kutt Matsvinn 2020
- Profesjonell øl-smaking
- NM i Kaffekunst
- 5 tips til bedre kaffe for dine kunder
- Kurerer kaffe virkelig gruff?
- Er du en av dem som lar seg begeistre av øl?
- Kurskatalogen for vår/sommer 2017 er her
- Forbrukerrådet engasjerer seg for sykehjemsmaten
- Bruk kjøkkenvekt - spar tusener
- Nyttige betalingsapper
- Tunge bassrytmer gir god whiskey
- iskaffe på japansk
- Cider og mjød fra egen gård
- Friskt og fristende med Moctails
- Sjekk kjøleutstyret
- Dårlig hygiene i Oslo
- Høstens kurskatalog er kommet!
- Lage en smakfull Irish coffee?
- Hvilke trender påvirker markedet i 2016?
- Skjenkekontroller
- Skummer friskt av dansk ølsalg
- Smilefjesordningen er i gang
- Kurskatalog vår 2016
- Ny teknologi skal redusere matsvinnet
- Temperaturovervåking
- Ale eller ikke
- Flowersprout
- Nevrogastronomi
- Trender: Den grønne bølgen
- Hvorfor bør man studere til å bli sommelier?
- Richard Nystad "veggiskokken"
- Kurshøsten 2020
- Hva er fordelene med å ha et fagbrev?
- KURS 2021
- Om oss
- Kontakt