TRYGG MAT
Gå til hovedinnhold
Gå til navigasjon
-
Kurskalender
-
Vin sommelier
-
NETTKURS: FAGBREVKURS KOKK
-
SOME - Markedsføring i sosiale medier
-
Masterclass med Christian André Pettersen
-
Masterclass med Aron Espeland
-
SOME - MARKEDSFØRING I SOSIALE MEDIER
-
Kundebegeistring by Katarina
-
NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
-
ØKONOMIKURS FOR IKKE ØKONOMER
-
ØKONOMIKURS FOR IKKE ØKONOMER
-
KOMMUNIKASJON & FEEDBACK
-
Kutt Matsvinn
-
Kutt Matsvinn
-
MASTERCLASS MED ARON ESPELAND
-
KURS I FRUKT OG GRØNT MED HÅVARD RAVN LARSEN
-
Sjokoladekurs med Nils Flatmark
-
NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
-
GRØNNSAKSKURS
-
Engelsk kurs Allergi og matintoleranse
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
Kutt matsvinn
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
Masterclass med Christian André Pettersen
-
Bli tryggere i rolle som leder!
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
GRØNNSAKSKURS
-
DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
-
DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
-
Pizzakurs
-
Bakekurs
-
Fagbrevkurs
-
DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
-
ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS!
-
Kjøkkenøkonomi
-
MARKEDSFØRING I SOSIALE MEDIER
-
FAGBREVKURS KOKK - DIGITALT KURS
-
NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
-
GRØNNSAKSKURS
-
GRØNNSAKSKURS
-
Grunnleggende vinkurs med Svein Lindin
-
Bartenderkurs
-
Vegetarkurs med Richard Nystad
-
Reduser matsvinn - bærekraftig servering
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
Bli med på serveringsmesse i Langesund!
-
Bartenderkurs
-
DESSERTKURS MED HENRIK FALKENSTEN
-
Bakekurs
-
Bli bedre på Kjøkkenøkonomi!
-
BLI BEDRE PÅ KJØKKENØKONOMI!
-
SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
Bartenderkurs
-
BARTENDERKURS
-
GRØNNSAKSKURS
-
BLI BEDRE PÅ KJØKKENØKONOMI!
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
Oppdag vinens verden: Bli en ekspert på vinsmaking!
-
OPPDAG VINENS VERDEN: BLI EN EKSPERT PÅ VINSMAKING!
-
NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT
-
Enkel og energisk mat på menyen
-
SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK
-
ENKEL OG ENERGISK MAT PÅ MENYEN
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
Kurs i søte gjærdeiger
-
Kurs i søte gjærdeiger
-
Kurs i supper og sauser
-
Bartenderkurs
-
ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS!
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING
-
FAGBREVKURS KOKK - DIGITALT KURS
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
Spiselig kjøkkenøkonomi
-
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG
-
Sjømatkurs
-
Grønnsaksretter som imponerer – Enkle, bærekraftige og smakfulle løsninger
-
Bli kjent med hvordan AI kan gjøre hverdagen på ditt serveringssted enklere!
-
Lær det grunnleggende innen bartenderfaget!
-
Kurs i gjestebehandling, servitørteknikker og mersalg
-
Webinar for IMS-medlemmer - Øk omsetningen og forbedre bruttofortjenesten
-
Sjokolade & desserter med Nils Flatmark
-
Kurs i søte gjærdeiger
-
Sjømatkurs
-
Grønnsaksretter som imponerer – Enkle, bærekraftige og smakfulle løsninger
-
Kurs i søte gjærdeiger
-
Spiselig kjøkkenøkonomi
-
Kunnskap i glasset – et modulbasert kurs i fire deler
-
Whisky og gin med Roar Larsen - Opplev ekte håndverk og smaker fra havgapet
-
Ølkurs med Sara Larsson – smak, lær og forstå øl på en ny måte
-
Lær å kombinere mat og vin – løft smaksopplevelsen til nye høyder!
-
Lær å smake, forstå og formidle vin med Maria Ianko
-
Sider og eplemost med Maren Myrvold
-
Modul 1: Grunnleggende ferdigheter i lederrollen.
-
Bli tryggere i rollen som leder!
-
Modul 2: Kommunikasjon, relasjoner og tilbakemeldingskultur.
-
Modul 3: Målsetting, beslutningstaking og stressmestring
-
Et lederutviklingskurs i tre moduler – oppstart høsten 2025
-
Inspirasjon med grønnsaker – matglede fra naturens råvarer
-
Reduser matsvinn – bærekraftig servering
-
Kjøkkenøkonomi og kundefokus
-
Markedsføring i sosiale medier
-
Bli kjent med hvordan AI kan gjøre hverdagen på ditt serveringssted enklere!
-
Kursoversikt
-
Om oss
-
Kontakt