REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING

Hvert år kastes det enorme mengder mat i Norge, og dette er ikke bare uholdbart for miljøet, men også for lønnsomheten og samfunnet som helhet. Det er avgjørende at aktører innen serveringsbransjen tar ansvar for å redusere dette matsvinnet.

Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet.

Pål Nordahl vil utruste deg med nødvendig kompetanse for å igangsette målinger og implementere tiltak for å redusere matsvinnet på ditt serveringssted. Han deler også kunnskap og strategier for å engasjere og motivere dine ansatte til å delta aktivt i denne innsatsen.

Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett.

Bakgrunn kursholder:

Pål har 30 års erfaring innenfor matbransjen, både som kokk og servitør, og er tidligere restauratør.

Han har siden 2007 jobbet som innleid driftssjef for NorgesGruppen servicehandel hvor han har jobbet med Fresh konseptet inn mot Shell og senere i Deli de Luca hvor han jobber med å optimalisere driften for best mulig inntjening.

Pål holder også kurs og foredrag for bedrifter og ansatte på alle nivåer over hele Norge der hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Tilbake til kurskalender