Kutt Matsvinn

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Kutt Matsvinn

Bli ekspert på å kutte matsvinn på ditt serveringssted!

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Dette er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller samfunnet. Det er viktig at aktørene i serveringsbransjen tar dette på alvor. 

På kurset lærer du om effekt, målemetoder og relevante tiltak som vil sørge for at du bidrar til økt lønnsomhet i din virksomhet ved å redusere matsvinnet.

Pål Nordahl vil gi deg nødvendig kompetanse til å sette i gang med måling og tiltak for å redusere matsvinnet på ditt serveringssted. Han vil også gi deg den kunnskapen og tryggheten du trenger for å få med deg de ansatte på arbeidet. 

Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett. 

 

Bakgrunn kursholder:

Pål har 30 års erfaring innenfor matbransjen, både som kokk og servitør, og er tidligere restauratør.

Han har siden 2007 jobbet som innleid driftssjef for NorgesGruppen servicehandel hvor han har jobbet med Fresh konseptet inn mot Shell og senere i Deli de Luca hvor han jobber med å optimalisere driften for best mulig inntjening.

Pål holder også kurs og foredrag for bedrifter og ansatte på alle nivåer over hele Norge der hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte. Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Vi gleder oss til å se deg!

Velkommen på kurs hos KIT-akademiet

 

Tilbake til kurskalender