GRØNNSAKSKURS

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

GRØNNSAKSKURS

Gi grønnsaken hovedrollen på menyen! På dette kurset får du inspirasjon til å bruke nye tilberedningsmetoder, og bli kjent med flere grønnsaksvarianter.

BEDRE KJØKKENØKONOMI

På kurset skal vi også se nærmere på hvordan man kan bruke mer av grønnsakene – dels for å redusere matsvinnet, og dels for å få en bedre kjøkkenøkonomi. Vi skal ha noen praktiske eksempler på hvordan dette kan gjøres, og selvfølgelig skal vi smake på mange forskjellige grønnsaksvarianter. Vi kan love en og annen variant som ganske sikkert vil være ny for de fleste!

BASISGRØNNSAKER

Vi ser på norske basisgrønnsaker som for eksempel gulrot, alle løktyper fra norsk sjalottløk til purre, forskjellige typer kålvarianter og sellerirot og kålrot. Visste du forresten at norske bønder produserer mange forskjellige varianter med purre? Noen er tidligsorter, noen produseres for sensommeren og andre egner seg spesielt godt til lagring.

– Mange av disse norske basisgrønnsakene kan man gjøre utrolig mye med. Det er også noe vi skal komme inn på under KIT-kurset. Hjertelig velkommen til dette inspirasjonskurset, sier Håvard Ravn Larsen.

 Om kursholder: Håvard Ravn Larsen er lidenskaplig opptatt av frukt og grønt. Han er utdannet kokk og er fagsjef i Bama Storkjøkken . 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte. Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Vi gleder oss til å se deg!

Velkommen på kurs hos KIT-akademiet

Tilbake til kurskalender