Utforsk Vår Verden av Inspirerende Kurs!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Utforsk Vår Verden av Inspirerende Kurs!

Utforsk Vår Verden av Inspirerende Kurs!

Vi ser frem til å ta imot kursdeltakere på KIT-akademiet og er hele tiden ute etter å utvikle oss. Det er mange spennende kurs på planen, og vi legger stadig ut nye. Hvis du ikke har funnet det kurset du leter etter, del gjerne dine ønsker med oss på: kitakademiet@asko.no.

KURS VI TILBYR, ENTEN HOS OSS ELLER ANDRE STEDER I LANDET:

 1. SOME - MARKEDSFØRING PÅ SOSIALE MEDIER Lær enkel og effektiv bruk av sosiale medier som et kraftig markedsføringsverktøy.

 2. VEGETARKURS Utforsk grunnleggende teknikker for tilberedning av belgvekster, linser, og korn. Oppdag smakssammenhenger gjennom retter som hummus.

 3. GRUNNKURS VINLÆRE Få innsikt i vinens verden for å gi gode anbefalinger. Lær om forskjellene mellom ulike vintyper og produksjonsmetoder.

 4. ØLKURS Øk din kunnskap om øl for bedre kundeservice og økt ølsalg.

 5. KUNDEBEGEISTRING Lær hvordan du som leder kan forbedre servicekommunikasjon, motivasjon blant ansatte, håndtere klager, samarbeide, og håndtere utfordrende situasjoner.

 6. GRØNNSAKSKURS Sett grønnsakene i hovedrollen på menyen! Få inspirasjon til nye tilberedningsmetoder og bli kjent med ulike grønnsaksvarianter.

 7. ALLERGIER - MATINTOLERANSE Få en innføring i matintoleranse, merkeforskrifter og tilgjengelige råvarer.

 8. SOUSVIDE-KURS Utforsk nye teknikker for bedre råvareutnyttelse gjennom sous vide. Sikre god holdbarhet samtidig som smak og næring bevares.

 9. ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS Lær å bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsmiddel og forstå forskjellen mellom teoretisk og realisert brutto.

 10. FAGBREVKURS, DIGITALT OG FYSISK For kokker med minimum 5 års erfaring, gir dette kurset et solid grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget.

 11. BAKEKURS FOR KOKKER Forstå påvirkningen av råvarer, prosess, temperatur og tid på det ferdige bakeresultatet. Hev din kompetanse og bli inspirert til å skape ditt eget signaturprodukt.

 12. MAT OG VIN I KOMBINASJON Lær å kombinere mat og vin ved å forstå grunnsmakene, inkludert den femte smaken, umami.

 13. KJØKKENØKONOMI Øk lønnsomheten på din meny og lær å kalkulere retter for ønsket lønnsomhet.

 14. KOMMUNIKASJON & FEEDBACK Få en innføring i å styrke lederrollen, inkludert bedre kommunikasjon og samspill med teamet.

 15. KUTT MATSVINN Reduser matsvinn for økt lønnsomhet i din virksomhet.

 16. PIZZAKURS Perfeksjoner kunsten å lage den ultimate pizzaen gjennom trinnene: elting, hviletid, forming av deig, pålegging av toppings og steking.

 17. SERVITØRKURS Som servitør lærer du å forbedre gjesteopplevelsen gjennom profesjonelle teknikker og mersalg.

 18. DESSERTKURS Fra grunnleggende teknikker til avanserte metoder, hev ditt nivå i dessertlaging.

 19. SJOKOLADEKURS Et kurs for dessertentusiaster som fokuserer på sjokolade, inkludert konfekt, mousser, glasering og andre delikatesser.

 

Dette er muligheten til å utforske, lære og skape! 

 

I TILLEGG TILBYR VI E-KURS PÅ NETTSIDEN UNDER E-LÆRING:

 • Hygiene, kvalitet, og kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold
 • Grunnleggende serveringskurs
 • Ansvarlig vertskap GDPR
 • Grunnleggende bartender

Prisen for hvert e-kurs er 750,-.