BLI TRYGGERE I ROLLEN SOM LEDER!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

BLI TRYGGERE I ROLLEN SOM LEDER!

Ønsker du å lære om ledelse og hvordan bli tryggere i din rolle som leder? Da har du muligheten til å bli coachet av Rita, som har holdt nesten 370 lederkurs. Du lærer også hvordan du kan forbedre kommunikasjonen med teamet ditt

God ledelse i praksis!

Nyttig kurs for ledere.

Det å være leder kan være både ensomt og krevende. Ledere trenger gode verktøy og praktisk forståelse for hva det vil si å være en god leder i en travel hverdag. Dette kurset vil gjøre deg trygg som leder.

Du vil få innsikt i hva som driver dine medarbeidere og hvordan du kan påvirke dem til å bli enda mer motivert.

Du vil få gode råd om hvordan du organiserer arbeidstiden din på en smartere måte, slik at du ikke føler deg stresset og overveldet.

Du vil lære hvordan du kan kommunisere med dine medarbeidere og dem både positive og nødvendige tilbakemeldinger.

Du vil lære hvordan du håndterer krevende og «vanskelige» medarbeidere, slik at dere sammen løser problemet før det vokser seg større.

Du vil få gode tips om hva som skaper arbeidsglede og hvordan du som leder kan motivere dine medarbeidere og deg selv, til å gjøre en enda bedre jobb.

Dette kurset passer for deg som er ny i lederrollen og ledere på alle nivåer som trenger påyfyll og ny kunnskap. Kurset passer også godt for HR ledere.

 

Rita Enstad- Karlsen, Kursleder og kommunikasjonsrådgiver.

Rita har solid  og allsidig erfaring fra kommunikasjonsbransjen gjennom 26 år. Hun er utdannet TV-regissør, trener i presentasjonsteknikk  og er NLP coach i ledelse og kommunikasjon. 

Hun har regissert over tusen oppdragsfilmer, vært programleder og produsert flere store dokumentar-serier for NRK.  Hun har også holdt over hundre kurs i kommunikasjon og tilbakemeldinger for bedrifter i privat og offentlig næringsliv.

På en engasjerende og lettfattelig  måte gir hun praktisk  ”to-the–point” undervisning. Hennes styrke er å se den enkelte og gi trygg  og personlig veiledning i løpet av kurset.

 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Tilbake til kurskalender