Sjokoladekurs med nils flatmark

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Sjokoladekurs med nils flatmark

Et kurs for deg som er glad i desserter men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, der vi lager litt konfekt, mousser med glasering og andre desserter. Noe basic og noe litt mer avansert, kort og godt sjokolade og dessert fra ett kokkeperspektiv.

Om kurset:

Dette kurset passer for deg som ikke er utdannet konditor, men som har kokkeerfaring og ønsker å lære mer om bruken av sjokolade i det daglige.

Du vil lære nødvendige teknikker og bruksområder som gjør at du enklere kan bli trygg på råvaren og hvordan imponere dine gjester.

Om kursholder:

Nils Flatmark er fra Trondheim, og jobber for tiden som Souschef på Britannia Hotel.

Flatmark hadde sin læretid på Arne Brimi sin restaurant Vianvang, og har blant annet vært kjøkkensjef på Brimibue i Lom, Youngchef ambassadør og styreleder og i NKL Jotunheimen.

Nils har deltatt på en rekke konkuranser, og tross sin unge alder er han en erfaren konkuransekokk som toppet karrieren så langt med å vinne NM for kokker i september 2022.

 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte. Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Vi gleder oss til å se deg!

Velkommen på kurs hos KIT-akademiet

Tilbake til kurskalender