Pizzakurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Pizzakurs

Perfeksjoner dine pizzaferdigheter med Knut Hammeren!

Bli med oss den 22. november for en enestående sjanse til å heve dine pizzaferdigheter til nye høyder. Proffbakeren Knut Hammeren, vil veilede deg gjennom en grundig prosess som legger grunnlaget for å lage den perfekte pizzaen.

Kursets Høydepunkter:

  1. Meltyper og Kvaliteter:
  • Forstå ulike meltyper og deres påvirkning på pizzadeigen.
  • Ekspertråd om valg av riktig mel for ulike pizzastiler.
  1. Elting av Pizzadeig:
  • Lær trinnene for å oppnå den perfekte deigkonsistensen.
  1. Bakeprosesser og Fermenteringstider:
  • Utforsk ulike bakeprosesser.
  • Forstå betydningen av fermenteringstider.
  • Få innsikt i avanserte teknikker.

Med imponerende 30 års erfaring som baker og konditormester har Knut Hammeren vært en anerkjent testbaker hos Regal i over 20 år. Hans ekspertise inkluderer også en betydelig rolle som trener for det norske bakelandslaget i hele 6 år. Knut har aktivt deltatt i prestisjefylte konkurranser som Nordisk mesterskap for konditorer, NM og EM for unge bakere helt siden hans læretid.

Bli med på Knut Hammerens Pizza Workshop og ta dine pizzaferdigheter til nye høyder!

Tilbake til kurskalender