KOMMUNIKASJON & FEEDBACK

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

KOMMUNIKASJON & FEEDBACK

Alle vil ha en god leder som kommuniserer godt. Kurset gir deg en innføring i hvordan du kan bli tryggere på din rolle som leder. Du lærer hvordan du kan kommuniserer bedre med teamet.

Gjennom praktiske øvelser får du innsikt i de vanligste feilene ledere gjør, slik at du unngår dem.

Er det deg?

På en dag lærer du å styrke deg selv som leder og bli tryggere på din egen rolle. Du lærer hvordan du kan kommunisere godt med teamet og lede med selvtillitt, uten å være sjefete. Du får konkrete tips om 5 suksesskriterier for god ledelse og du lærer å gi konstruktive tilbakemeldinger og ta den vanskelige samtalen på en god måte.

Invister i din egen utvikling, sett av dagen og du kommer garantert til å ta med deg svært nyttig lærdom og kraftfulle verktøy tilbake på jobb.

 

Rita Enstad- Karlsen, Kursleder og kommunikasjonsrådgiver.

Rita har solid  og allsidig erfaring fra kommunikasjonsbransjen gjennom 26 år. Hun er utdannet TV-regissør, trener i presentasjonsteknikk  og er NLP coach i ledelse og kommunikasjon.

Hun har regissert over tusen oppdragsfilmer, vært programleder og produsert flere store dokumentar-serier for NRK.  Hun har også holdt over hundre kurs i kommunikasjon og tilbakemeldinger for bedrifter i privat og offentlig næringsliv.

På en engasjerende og lettfattelig  måte gir hun praktisk  ”to-the–point” undervisning. Hennes styrke er å se den enkelte og gi trygg  og personlig veiledning i løpet av kurset.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Tilbake til kurskalender