MASTERCLASS MED ARON ESPELAND

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

MASTERCLASS MED ARON ESPELAND

Nå som grønnsaker tar mer og mer plass på en tallerken -og i hverdagen. Hvordan løfte grønnsaken til å bli så godt, at det blir hovedelementet på din meny? Gjennom erfaringer fra konkurranse i inn og utland vil Aron vise deg smaker og teknikker som kan ta grønnsakene til nye høyder. Det er maks 20 deltagere som får plass på kurset. Her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg en plass

Få inspirasjon fra de beste- det er hva KIT-Masterclass handler om; Konseptet er en tre timers masterclass, med «bransjens beste» kokker.

Aron Espeland ble nylig kåret til verdens beste kokk. 

Han vil dele av sin kunnskap, lære bort noen teknikker, hvordan bruke grønnsaker, slik at det oppleves som hovedkomponent på en tallerken, tips til plating og mye mer.

 

 Kursholder: Aron Espeland

Aron Espeland er fra Jæren, men jobber for tiden i Oslo på Brasserie France. Etter videregående gikk turen videre til Statholdergaarden hvor Espeland var lærling. Da startet også interessen for å konkurrere innen matfaget. Og etter endt læretid startet han på Vaaghals i Oslo under ledelse av Christer Rødseth.

Aron ble en del av Det Norske Kokkelandslaget junior og har vært med på OL og VM før han senere ble en del av Det Norske Kokkelandslaget senior. Som videre tok OL gull i Stuttgart i 2020.

Meritter:

Aron Espeland har så langt konkurrert 8 ganger -og som har resulterte i fire gull, to sølv og en bronse.

Aron er den første norske kokken som har vunnet gull for Norge i Global Young Chef Challenge. World Association of Chefs' Societies, arrangerer VM for unge kokker hvert 2. år.

             

Utsolgt Skriv ut
Tilbake til kurskalender