Kurskalender Bartenderkurs Delta på vårt unike bartenderkurs som blander elementer fra både kaffe- og cocktailverdenen. Få innsikt i hvordan man bygger en bærekraftig og kostnadseffektiv meny, og lær teknikker for å øke salg... Kursholder: Jacob Spangenberg Dato: 25.09.2024 Pris: 1400,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Få ledige plasser! SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK Et kurs for deg som er glad i desserter, men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, der vi lager mousser med glasering og andre desserter. Noe basic og noe litt mer avansert, kort og... Kursholder: Nils Flatmark Dato: 01.10.2024 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på ENKEL OG ENERGISK MAT PÅ MENYEN Kurset fokuserer på enkle teknikker for å lage god og næringsrik mat basert på grønnsaker, brød, frukt og egg. Tilberedningene passer perfekt til buffet, eller som tilbehør til kjøtt, fisk og... Kursholder: Trond Åm Dato: 03.10.2024 Pris: 1400,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK Et kurs for deg som er glad i desserter, men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, der vi lager litt konfekt, mousser med glasering og andre desserter. Noe basic og noe litt mer... Kursholder: Nils Flatmark Dato: 07.10.2024 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Bli tryggere i rollen som leder! En trygg leder inspirerer de ansatte til å nå mål, trives på jobb og skape gode resultater. Men det er ikke alltid like lett å være leder. Du kan være faglig sterk og selvsikker på ditt område... Kursholder: Rita Enstad-Karlsen Dato: 17.10.2024 Pris: 1700,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT Ca. 400.000 personer i Norge spiser glutenfri mat, og flere og flere får cøliaki. Etterspørsel etter glutenfri mat øker blant gjestene. På nettkurset lærer du om: Utfordringer: Hvordan er det å le... Kursholder: Norsk cøliakiforening v/Elisabeth Frogner Fagansvarlig kompetanse i Norsk cøliakiforening Dato: 24.10.2024 Pris: 0,- Sted: Digitalt Les mer Meld deg på BARTENDERKURS Delta på vårt unike bartenderkurs som blander elementer fra både kaffe- og cocktailverdenen. Få innsikt i hvordan man bygger en bærekraftig og kostnadseffektiv meny, og lær teknikker for å øke salg... Kursholder: Jacob Spangenberg Dato: 30.10.2024 Pris: 1400,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på GRØNNSAKSKURS Oppdag kreativiteten i grønnsaker med vårt moderne og inspirerende kurs! Lær nye måter å tilberede og presentere grønnsaker på, og utforsk et bredt utvalg av grønnsakstyper. Kurset fokuserer på å... Kursholder: Håvard Ravn Larsen Dato: 30.10.2024 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Utsolgt KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Bli ekspert på gjestebehandling og servitørteknikker! Som servitør har du en viktig rolle for å sikre gjestens totale opplevelse. På dette kurset lærer du hvordan du skal se den enkelte gjest,... Kursholder: Mathias Toresen Dato: 04.11.2024 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på BLI BEDRE PÅ KJØKKENØKONOMI! På kurset vil du få innføring i enkel regnskapsforståelse som blir et grunnlag for hvorfor kalkulering er veldig viktig. Har du dette på plass kan du bruke egne regnskapstall som et effektivt... Kursholder: Svein Magnus Gjønvik Dato: 05.11.2024 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på Vis flere kurs
Bartenderkurs Delta på vårt unike bartenderkurs som blander elementer fra både kaffe- og cocktailverdenen. Få innsikt i hvordan man bygger en bærekraftig og kostnadseffektiv meny, og lær teknikker for å øke salg... Kursholder: Jacob Spangenberg Dato: 25.09.2024 Pris: 1400,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Få ledige plasser!
SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK Et kurs for deg som er glad i desserter, men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, der vi lager mousser med glasering og andre desserter. Noe basic og noe litt mer avansert, kort og... Kursholder: Nils Flatmark Dato: 01.10.2024 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
ENKEL OG ENERGISK MAT PÅ MENYEN Kurset fokuserer på enkle teknikker for å lage god og næringsrik mat basert på grønnsaker, brød, frukt og egg. Tilberedningene passer perfekt til buffet, eller som tilbehør til kjøtt, fisk og... Kursholder: Trond Åm Dato: 03.10.2024 Pris: 1400,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK Et kurs for deg som er glad i desserter, men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, der vi lager litt konfekt, mousser med glasering og andre desserter. Noe basic og noe litt mer... Kursholder: Nils Flatmark Dato: 07.10.2024 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Bli tryggere i rollen som leder! En trygg leder inspirerer de ansatte til å nå mål, trives på jobb og skape gode resultater. Men det er ikke alltid like lett å være leder. Du kan være faglig sterk og selvsikker på ditt område... Kursholder: Rita Enstad-Karlsen Dato: 17.10.2024 Pris: 1700,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
NETTKURS: SLIK SERVERER DU TRYGG GLUTENFRI MAT Ca. 400.000 personer i Norge spiser glutenfri mat, og flere og flere får cøliaki. Etterspørsel etter glutenfri mat øker blant gjestene. På nettkurset lærer du om: Utfordringer: Hvordan er det å le... Kursholder: Norsk cøliakiforening v/Elisabeth Frogner Fagansvarlig kompetanse i Norsk cøliakiforening Dato: 24.10.2024 Pris: 0,- Sted: Digitalt Les mer Meld deg på
BARTENDERKURS Delta på vårt unike bartenderkurs som blander elementer fra både kaffe- og cocktailverdenen. Få innsikt i hvordan man bygger en bærekraftig og kostnadseffektiv meny, og lær teknikker for å øke salg... Kursholder: Jacob Spangenberg Dato: 30.10.2024 Pris: 1400,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
GRØNNSAKSKURS Oppdag kreativiteten i grønnsaker med vårt moderne og inspirerende kurs! Lær nye måter å tilberede og presentere grønnsaker på, og utforsk et bredt utvalg av grønnsakstyper. Kurset fokuserer på å... Kursholder: Håvard Ravn Larsen Dato: 30.10.2024 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Utsolgt
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Bli ekspert på gjestebehandling og servitørteknikker! Som servitør har du en viktig rolle for å sikre gjestens totale opplevelse. På dette kurset lærer du hvordan du skal se den enkelte gjest,... Kursholder: Mathias Toresen Dato: 04.11.2024 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
BLI BEDRE PÅ KJØKKENØKONOMI! På kurset vil du få innføring i enkel regnskapsforståelse som blir et grunnlag for hvorfor kalkulering er veldig viktig. Har du dette på plass kan du bruke egne regnskapstall som et effektivt... Kursholder: Svein Magnus Gjønvik Dato: 05.11.2024 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på