Kurs
SJOKOLADEKURS MED NILS FLATMARK
Et kurs for deg som er glad i desserter, men ikke er konditor. Det blir hovedfokus på sjokolade, der vi lager mousser med glasering og andre desserter. Noe basic og noe litt mer avansert, kort og godt sjokolade og dessert fra ett kokkeperspektiv.
Om kurset:
Dette kurset passer for deg som ikke er utdannet konditor, men som har kokkeerfaring og ønsker å lære mer om bruken av sjokolade i det daglige.
Du vil lære nødvendige teknikker og bruksområder som gjør at du enklere kan bli trygg på råvaren og hvordan imponere dine gjester.
Om kursholder:
Nils Flatmark er fra Trondheim, og jobber for tiden som kjøkkensjef på Storfjord hotell utenfor Ålesund.
Flatmark har oppnådd betydelige prestasjoner i kokkebransjen, inkludert en 5. plass med kokkelandslaget i OL 2024 med to gullkategorier, og har vunnet gull i Nordic Green Chef of the Year både i 2023 og 2022.
Han har også forsvart sin tittel som Årets grønne kokk i 2023, mottatt Hederstegnet Cordon Bleu i 2023, og ledet lag til gull i flere konkurranser inkludert ASKO Servering Trondheimscup i 2022 og NM i kokkekunst i 2022.
Nils Flatmark tok gullet i Nordic Chef 2024!