Artikler Suksess for KIT-kurs i Bergen Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsk... Les mer La KIT-akademiet bli din arena! KIT-akademiet, ASKO Serverings kundeakademi, er blitt et fint samlingssted for mange, ikke minst for junior-kokkelandslaget, og våre fasiliteter egner seg godt for en rekke ulike arrangementer.... Les mer Skap økt lønnsomhet! Finn oppskriften på KIT-akademiet! Det å skape økt lønnsomhet i en tid med økte kostnader er helt avgjørende for mange serveringsbedrifter. Hva slags kalkyle brukes, serveres det en «riktig»... Les mer Kommunikasjon og feedback Jeg og mine kolleger i ledergruppa ved Sanner Hotell hadde stort utbytte av kurset «Kommunikasjon & feedback» som arrangeres på KIT-akademiet, sier resepsjonssjef Kate Kolstad Eck. Les mer Hva er fordelene med å ha et fagbrev? Vi har samlet opp spørsmål i forbindelse med fagbrevkurs i kokk. Les mer Kursoversikt Vi ser frem til å ta imot kursdeltakere på KIT-akademiet og er hele tiden ute etter å utvikle oss. Det er mange spennende kurs på planen, og vi legger stadig ut nye. Hvis du ikke har funnet det... Les mer E-læring E-kurs for deg som er ny i bransjen, og for deg som vil øke kunnskapen for å bli enda bedre. Les mer Fagbrev KIT-akademiet Vi gir deg de beste forutsetninger for å bestå teoriprøven i fagbrev. Les mer Last flere nyheter
Suksess for KIT-kurs i Bergen Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsk... Les mer
La KIT-akademiet bli din arena! KIT-akademiet, ASKO Serverings kundeakademi, er blitt et fint samlingssted for mange, ikke minst for junior-kokkelandslaget, og våre fasiliteter egner seg godt for en rekke ulike arrangementer.... Les mer
Skap økt lønnsomhet! Finn oppskriften på KIT-akademiet! Det å skape økt lønnsomhet i en tid med økte kostnader er helt avgjørende for mange serveringsbedrifter. Hva slags kalkyle brukes, serveres det en «riktig»... Les mer
Kommunikasjon og feedback Jeg og mine kolleger i ledergruppa ved Sanner Hotell hadde stort utbytte av kurset «Kommunikasjon & feedback» som arrangeres på KIT-akademiet, sier resepsjonssjef Kate Kolstad Eck. Les mer
Hva er fordelene med å ha et fagbrev? Vi har samlet opp spørsmål i forbindelse med fagbrevkurs i kokk. Les mer
Kursoversikt Vi ser frem til å ta imot kursdeltakere på KIT-akademiet og er hele tiden ute etter å utvikle oss. Det er mange spennende kurs på planen, og vi legger stadig ut nye. Hvis du ikke har funnet det... Les mer
E-læring E-kurs for deg som er ny i bransjen, og for deg som vil øke kunnskapen for å bli enda bedre. Les mer