Kurs
Kurs i søte gjærdeiger
Dette kurset er for deg som er ny eller relativt fersk innen baking, og som ønsker å lære grunnprinsippene i baking av søte gjærdeiger. Det passer også for de som har bakt litt og vil fordype seg i bakeprosessen. Du vil få en større forståelse for hva som skjer i en deig og hvorfor det skjer, samt lære ulike teknikker og utforminger. Kurset gir deg tips og triks for å lykkes med søte gjærdeiger.
Kursinnhold:
Hvetedeig
Ulike utforminger og smaker/fyll.
Klassisk Brioche
Ulike utforminger og smaker/fyll.
Salt Brioche
Burgerbrød
Om kursholder
Kursholderen er en utdannet baker og konditor med over 12 års bransjeerfaring fra bakeri, konditori og restaurant. Hun har de siste to årene jobbet som produktutvikler og fagkonsulent for AS Pals. Hun ble tildelt svenneprøvemedalje i bakarfag i 2013 som den første på 57 år, og som første kvinne noen sinne. Hun har vært medlem av det norske Baker- og Konditorlandslaget i 7 år, og er nordisk mester i Nordic Bakery Cup 2017 og 2019. I 2017 vant hun individuelt kategorigull og tittelen nordens beste søtbakstbaker, og i 2022 tok hun bronse i VM Coupe du Monde de la Boulangerie.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart.
Det blir servert lunsj.