Kurs
FAGBREVKURS KOKK - DIGITALT KURS
Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget. Praksiskandidatordningen er en ordning for voksne som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis.
Vår lærer har yrkeserfaring i faget han underviser i, og har med det de beste forutsetninger for å gi deltakerne kunnskap som de kan bruke og nyttiggjøre seg på fagprøven.
Fire hovedområder
Kurset er delt opp i 4 hovedområder:
- Råvarer og produksjon
- Meny
- Mattrygghet og hygiene
- Bransje, bedrift og miljø
Underveis vil vi se på ulike problemstillinger, og vi har også enkle prøver innenfor de ulike hovedområdene for å belyse temaene, ikke minst for å gi deltakerne en god forståelse av de spørsmål og problemstillinger som kan dukke opp på selve fagprøven.
OPPSTART OG PÅMELDINGSFRIST
VI STARTER OPP MED FØRSTE SAMLING 11. AUGUST 2025. PÅMELDINGSFRISTEN ER SATT TIL 31. JULI 2025
Oversikt over samlingsdatoer høst 2025:
11.08.2025 - Tema 1 - Fisk og kjøtt
25.08.2025 - Tema 2 - Metning, garnityr og saus
08.09.2025 - Tema 3 - Meny og menyskriving
22.09.2025 - Tema 4 - Hygiene og kvalitetsstyring
06.10.2025 - Tema 5 - Bransje, bedrift og miljø
20.10.2025 - Trening - Oppsummering
03.11.2025 - Trening - Eksamen test
17.11.2025 Trening - Individuell gjennomgang av innlevert eksamen/forberedelser eksamen
Kurset gjennomføres på Teams og link sendes en uke før oppstart.
Spørsmål? Send en mail til kitakademiet@asko.no
*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart.