Kurs
ENKEL OG ENERGISK MAT PÅ MENYEN
Kurset fokuserer på enkle teknikker for å lage god og næringsrik mat basert på grønnsaker, brød, frukt og egg. Tilberedningene passer perfekt til buffet, eller som tilbehør til kjøtt, fisk og skalldyr. Rettene er raske å lage, og du lærer flere triks for å få bedre kontroll når du lager mat til mange mennesker samtidig.
Kurset er ideelt for ansatte i kantiner, restauranter/kafeer, matansvarlige i barnehager, lærere som underviser i mat og helse i grunnskolen, og lærere i Restaurant- og matfag.
Kursinnhold:
- Sette sammen smaker og konsistenser
- Enkelt surdeigsbrød
- Tilberedningsteknikker for grønnsaker, frukt og egg
- Økonomiske tips og enkle kalkyler
- Redusere allergener i maten
Hva du får:
- Oppskriftshefte
- Surdeigsbrød og starter med hjem
- Frokost og lunsj
- Masse inspirasjon
Om kursholder: Trond Åm er kjøkkensjef i Kantina og KIT-akademiet på ASKO Midt-Norge. Han har drevet flere restauranter i Trondheim og har de siste årene kurset tusenvis av barn, unge og voksne gjennom Geitmyra Credo. Han brenner for hva vi spiser og hvorfor vi tar de valgene vi gjør innen mat, næring og bærekraft.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart.