Kurskalender Bartenderkurs Delta på vårt unike bartenderkurs som blander elementer fra både kaffe- og cocktailverdenen. Få innsikt i hvordan man bygger en bærekraftig og kostnadseffektiv meny, og lær teknikker for å øke salg... Kursholder: James Safari Dato: 05.03.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Få ledige plasser! ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS! Bli en mester i økonomistyring og kundefokus for ditt serveringssted! Vårt kurs deles i to deler: Nøkkeltall : Lær å bruke regnskapstall som et effektivt styringsverktøy. Forstå forskjellen mellom... Kursholder: Pål Nordahl Dato: 25.03.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Bli tryggere i rollen som leder! En trygg leder inspirerer de ansatte til å nå mål, trives på jobb og skape gode resultater. Men det er ikke alltid like lett å være leder. Du kan være faglig sterk og selvsikker på ditt område... Kursholder: Rita Enstad-Karlsen Dato: 01.04.2025 Pris: 1700,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på Spiselig kjøkkenøkonomi Delta på et praktisk kalkuleringskurs hvor vi viser deg hvordan du lager nøyaktige kalkyler for enkle retter, større menyer og buffeer. Kurset setter fokus på kjøkkenøkonomi i praksis, og gir deg... Kursholder: Trond Åm Dato: 03.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Grønnsaksretter som imponerer – Enkle, bærekraftige og smakfulle løsninger Ønsker du å løfte menyen med grønnsaksretter som både begeistrer gjestene og er bærekraftig? På dette kurset lærer du å lage inspirerende retter som kan serveres til både lunsj og middag, med fokus... Kursholder: Nils Flatmark Dato: 09.04.2025 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Som servitør har du en viktig rolle for å sikre gjestens totale opplevelse. På dette kurset lærer du hvordan du skal se den enkelte gjest, hvordan benytte profesjonelle servitørteknikker, og sikre... Kursholder: Mathias Toresen Dato: 10.04.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING Hvert år kastes det enorme mengder mat i Norge, og dette er ikke bare uholdbart for miljøet, men også for lønnsomheten og samfunnet som helhet. Det er avgjørende at aktører innen serveringsbransjen... Kursholder: Pål Nordahl Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Spiselig kjøkkenøkonomi Delta på et praktisk kalkuleringskurs hvor vi viser deg hvordan du lager nøyaktige kalkyler for enkle retter, større menyer og buffeer. Kurset setter fokus på kjøkkenøkonomi i praksis, og gir deg... Kursholder: Trond Åm Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på Bli kjent med hvordan AI kan gjøre hverdagen på ditt serveringssted enklere! Har du lurt på hvordan kunstig intelligens kan brukes til å gjøre jobben lettere og samtidig gi gjestene en enda bedre opplevelse? I løpet av dette kurset får du en enkel og praktisk innføring i hv... Kursholder: Jonas Werner Andersen Dato: 29.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Sjømatkurs Trenger du inspirasjon til hvordan du kan få mer sjømat på menyen i kantina eller på buffeen? Det er kanskje ikke alltid like lett å være kreativ med sjømat. Det kan være utfordrende med... Kursholder: Trond Åm Dato: 08.05.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Vis flere kurs
Bartenderkurs Delta på vårt unike bartenderkurs som blander elementer fra både kaffe- og cocktailverdenen. Få innsikt i hvordan man bygger en bærekraftig og kostnadseffektiv meny, og lær teknikker for å øke salg... Kursholder: James Safari Dato: 05.03.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Få ledige plasser!
ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS! Bli en mester i økonomistyring og kundefokus for ditt serveringssted! Vårt kurs deles i to deler: Nøkkeltall : Lær å bruke regnskapstall som et effektivt styringsverktøy. Forstå forskjellen mellom... Kursholder: Pål Nordahl Dato: 25.03.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Bli tryggere i rollen som leder! En trygg leder inspirerer de ansatte til å nå mål, trives på jobb og skape gode resultater. Men det er ikke alltid like lett å være leder. Du kan være faglig sterk og selvsikker på ditt område... Kursholder: Rita Enstad-Karlsen Dato: 01.04.2025 Pris: 1700,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
Spiselig kjøkkenøkonomi Delta på et praktisk kalkuleringskurs hvor vi viser deg hvordan du lager nøyaktige kalkyler for enkle retter, større menyer og buffeer. Kurset setter fokus på kjøkkenøkonomi i praksis, og gir deg... Kursholder: Trond Åm Dato: 03.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Grønnsaksretter som imponerer – Enkle, bærekraftige og smakfulle løsninger Ønsker du å løfte menyen med grønnsaksretter som både begeistrer gjestene og er bærekraftig? På dette kurset lærer du å lage inspirerende retter som kan serveres til både lunsj og middag, med fokus... Kursholder: Nils Flatmark Dato: 09.04.2025 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Som servitør har du en viktig rolle for å sikre gjestens totale opplevelse. På dette kurset lærer du hvordan du skal se den enkelte gjest, hvordan benytte profesjonelle servitørteknikker, og sikre... Kursholder: Mathias Toresen Dato: 10.04.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING Hvert år kastes det enorme mengder mat i Norge, og dette er ikke bare uholdbart for miljøet, men også for lønnsomheten og samfunnet som helhet. Det er avgjørende at aktører innen serveringsbransjen... Kursholder: Pål Nordahl Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Spiselig kjøkkenøkonomi Delta på et praktisk kalkuleringskurs hvor vi viser deg hvordan du lager nøyaktige kalkyler for enkle retter, større menyer og buffeer. Kurset setter fokus på kjøkkenøkonomi i praksis, og gir deg... Kursholder: Trond Åm Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
Bli kjent med hvordan AI kan gjøre hverdagen på ditt serveringssted enklere! Har du lurt på hvordan kunstig intelligens kan brukes til å gjøre jobben lettere og samtidig gi gjestene en enda bedre opplevelse? I løpet av dette kurset får du en enkel og praktisk innføring i hv... Kursholder: Jonas Werner Andersen Dato: 29.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Sjømatkurs Trenger du inspirasjon til hvordan du kan få mer sjømat på menyen i kantina eller på buffeen? Det er kanskje ikke alltid like lett å være kreativ med sjømat. Det kan være utfordrende med... Kursholder: Trond Åm Dato: 08.05.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på