Kurskalender Bli tryggere i rollen som leder! Kursholder: Rita Enstad-Karlsen Dato: 01.04.2025 Pris: 1700,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på Grønnsaksretter som imponerer – Enkle, bærekraftige og smakfulle løsninger Kursholder: Nils Flatmark Dato: 09.04.2025 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Kursholder: Mathias Toresen Dato: 10.04.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING Kursholder: Pål Nordahl Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Spiselig kjøkkenøkonomi Kursholder: Trond Åm Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på Bli kjent med hvordan AI kan gjøre hverdagen på ditt serveringssted enklere! Kursholder: Jonas Werner Andersen Dato: 29.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Sjømatkurs Kursholder: Trond Åm Dato: 08.05.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på GRØNNSAKSKURS Kursholder: Håvard Ravn Larsen Dato: 13.05.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på Webinar for IMS-medlemmer - Øk omsetningen og forbedre bruttofortjenesten Kursholder: Pål Nordahl Dato: 13.05.2025 Pris: 400,- Sted: Digitalt Les mer Meld deg på KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Kursholder: Joachim Andersen Dato: 20.05.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på Vis flere kurs
Bli tryggere i rollen som leder! Kursholder: Rita Enstad-Karlsen Dato: 01.04.2025 Pris: 1700,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
Grønnsaksretter som imponerer – Enkle, bærekraftige og smakfulle løsninger Kursholder: Nils Flatmark Dato: 09.04.2025 Pris: 1900,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Kursholder: Mathias Toresen Dato: 10.04.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
REDUSER MATSVINN - BÆREKRAFTIG SERVERING Kursholder: Pål Nordahl Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Spiselig kjøkkenøkonomi Kursholder: Trond Åm Dato: 24.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på
Bli kjent med hvordan AI kan gjøre hverdagen på ditt serveringssted enklere! Kursholder: Jonas Werner Andersen Dato: 29.04.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Sjømatkurs Kursholder: Trond Åm Dato: 08.05.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
GRØNNSAKSKURS Kursholder: Håvard Ravn Larsen Dato: 13.05.2025 Pris: 1500,- Sted: KIT-akademiet Oslo (Nedre Kalbakkvei 22) Les mer Meld deg på
Webinar for IMS-medlemmer - Øk omsetningen og forbedre bruttofortjenesten Kursholder: Pål Nordahl Dato: 13.05.2025 Pris: 400,- Sted: Digitalt Les mer Meld deg på
KURS I GJESTEBEHANDLING, SERVITØRTEKNIKKER OG MERSALG Kursholder: Joachim Andersen Dato: 20.05.2025 Pris: 1600,- Sted: KIT-akademiet Midt-Norge (Østre Rosten 104) Les mer Meld deg på