Kurskalender Teorikurs for praksiskanditater Oslo Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget.... Kursholder: Asle Faanessen Dato: 20.01.2020 Pris: 9900,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på Teorikurs for praksiskanditater Stavanger Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget.... Kursholder: Stian Nilsen Dato: 21.01.2020 Pris: 9900,- Sted: STAVANGER - Skurvemarka 21, 4330 Ålgård Les mer Meld deg på Kommunikasjon & Feedback Alle vil ha en god leder som kommuniserer godt. Kurset gir deg en innføring i hvordan du kan bli tryggere på din rolle som leder. Du lærer hvordan du kan kommuniserer bedre med teamet. Kursholder: Rita Einstad-Karlsen Dato: 05.02.2020 Pris: 1700,- Sted: TRONDHEIM - Østre Rosten 104, 7075 Tiller Les mer Meld deg på Vegetarkurs Kjent fra blant annet Brønsj fra P1 samt vegetarserie på matkanalen, og nå kursholder på KIT-akademiet! Kursholder: Richard Nystad Dato: 13.02.2020 Pris: 1950,- Sted: BERGEN - Magnusvegen 10 5262 Arnatveit Les mer Meld deg på Kutt matsvinn - Ekspertkur Bli ekspert på å kutte matsvinn på ditt serveringssted "For å gjennomføre KuttMatsvinn2020 trenger virksomheten eksperter som sammen med prosjektleder kan gjennomføre de tiltak som er nødvendig for... Kursholder: Pål Nordahl Dato: 26.02.2020 Pris: 1500,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på Vin sommelier Vi har gleden av å tilby sommelierutdanning i samarbeid med Beverage Academy (Norsk Vinfagskole), som har Norges eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30... Kursholder: Beverage Academy Dato: 16.03.2020 Pris: 42900,- Sted: TROMSØ - Leirbakken 21, 9027 Ramfjordbotn Les mer Meld deg på Vegetarkurs Kjent fra blant annet Brønsj fra P1 samt vegetarserie på matkanalen, og nå kursholder på KIT-akademiet! Kursholder: Richard Nystad Dato: 17.03.2020 Pris: 1950,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på Grunnkurs vinlære Å kunne forstå og håndtere vin slik at du kan gi ett godt svar til dine kunder når de ønsker din anbefaling. Kjenne til de grunnleggende forskjellene av de ulike vintypene og hvordan de lages. Kursholder: Christer Berens Dato: 17.03.2020 Pris: 1600,- Sted: VESTNES - Vestnes Fjordhotell Les mer Meld deg på Trygg mat, klar for smilefjes? Vil du ha de beste forutsetningene for å servere dine kunder trygg mat og ha et smilefjes ved inngangen? Kursholder: Geir Otto Kjelstrup Dato: 24.03.2020 Pris: 1600,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på Grunnkurs vinlære Å kunne forstå og håndtere vin slik at du kan gi ett godt svar til dine kunder når de ønsker din anbefaling. Kjenne til de grunnleggende forskjellene av de ulike vintypene og hvordan de lages. Kursholder: Christer Berens Dato: 02.04.2020 Pris: 1600,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på Vis flere kurs
Teorikurs for praksiskanditater Oslo Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget.... Kursholder: Asle Faanessen Dato: 20.01.2020 Pris: 9900,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på
Teorikurs for praksiskanditater Stavanger Dette er kurset for dem som har lang erfaring som kokk (minimum 5 år), men som mangler den formelle kompetansen. 8 samlinger som gir godt grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget.... Kursholder: Stian Nilsen Dato: 21.01.2020 Pris: 9900,- Sted: STAVANGER - Skurvemarka 21, 4330 Ålgård Les mer Meld deg på
Kommunikasjon & Feedback Alle vil ha en god leder som kommuniserer godt. Kurset gir deg en innføring i hvordan du kan bli tryggere på din rolle som leder. Du lærer hvordan du kan kommuniserer bedre med teamet. Kursholder: Rita Einstad-Karlsen Dato: 05.02.2020 Pris: 1700,- Sted: TRONDHEIM - Østre Rosten 104, 7075 Tiller Les mer Meld deg på
Vegetarkurs Kjent fra blant annet Brønsj fra P1 samt vegetarserie på matkanalen, og nå kursholder på KIT-akademiet! Kursholder: Richard Nystad Dato: 13.02.2020 Pris: 1950,- Sted: BERGEN - Magnusvegen 10 5262 Arnatveit Les mer Meld deg på
Kutt matsvinn - Ekspertkur Bli ekspert på å kutte matsvinn på ditt serveringssted "For å gjennomføre KuttMatsvinn2020 trenger virksomheten eksperter som sammen med prosjektleder kan gjennomføre de tiltak som er nødvendig for... Kursholder: Pål Nordahl Dato: 26.02.2020 Pris: 1500,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på
Vin sommelier Vi har gleden av å tilby sommelierutdanning i samarbeid med Beverage Academy (Norsk Vinfagskole), som har Norges eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30... Kursholder: Beverage Academy Dato: 16.03.2020 Pris: 42900,- Sted: TROMSØ - Leirbakken 21, 9027 Ramfjordbotn Les mer Meld deg på
Vegetarkurs Kjent fra blant annet Brønsj fra P1 samt vegetarserie på matkanalen, og nå kursholder på KIT-akademiet! Kursholder: Richard Nystad Dato: 17.03.2020 Pris: 1950,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på
Grunnkurs vinlære Å kunne forstå og håndtere vin slik at du kan gi ett godt svar til dine kunder når de ønsker din anbefaling. Kjenne til de grunnleggende forskjellene av de ulike vintypene og hvordan de lages. Kursholder: Christer Berens Dato: 17.03.2020 Pris: 1600,- Sted: VESTNES - Vestnes Fjordhotell Les mer Meld deg på
Trygg mat, klar for smilefjes? Vil du ha de beste forutsetningene for å servere dine kunder trygg mat og ha et smilefjes ved inngangen? Kursholder: Geir Otto Kjelstrup Dato: 24.03.2020 Pris: 1600,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på
Grunnkurs vinlære Å kunne forstå og håndtere vin slik at du kan gi ett godt svar til dine kunder når de ønsker din anbefaling. Kjenne til de grunnleggende forskjellene av de ulike vintypene og hvordan de lages. Kursholder: Christer Berens Dato: 02.04.2020 Pris: 1600,- Sted: OSLO - Nedre Kalbakkvei 22 Les mer Meld deg på