Velkommen til KIT-akademiet! Utforsk våre spennende kurs og bli med på reisen mot utvikling. Vi legger stadig ut nye kurs, så finner du ikke det du leter etter, send oss dine ønsker på kitakademiet@asko.no.
KURS VI TILBYR, ENTEN HOS OSS ELLER ANDRE STEDER I LANDET:
VEGETARKURS
Utforsk grunnleggende teknikker for tilberedning av belgvekster, linser og korn. Oppdag smakssammenhenger gjennom retter som hummus.
GRØNNSAKSKURS
Sett grønnsakene i hovedrollen på menyen! Få inspirasjon til nye tilberedningsmetoder og bli kjent med ulike grønnsaksvarianter.
GRUNNKURS VINLÆRE
Få innsikt i vinens verden for å gi gode anbefalinger. Lær om forskjellene mellom ulike vintyper og produksjonsmetoder.
MAT OG VIN I KOMBINASJON
Lær å kombinere mat og vin ved å forstå grunnsmakene, inkludert den femte smaken, umami.
VINKURS
Utvid din kunnskap om vinens verden og lær om ulike vintyper, smakingsteknikker og serveringsmetoder.
BARTENDERKURS
Lær kunsten å mikse drinker som en profesjonell bartender, fra klassiske cocktails til kreative nykommere.
ØLKURS
Øk din kunnskap om øl for bedre kundeservice og økt ølsalg.
SOME - MARKEDSFØRING PÅ SOSIALE MEDIER
Lær enkel og effektiv bruk av sosiale medier som et kraftig markedsføringsverktøy.
ALLERGIER - MATINTOLERANSE
Få en innføring i matintoleranse, merkeforskrifter og tilgjengelige råvarer.
SOUSVIDE-KURS
Utforsk nye teknikker for bedre råvareutnyttelse gjennom sous vide. Sikre god holdbarhet samtidig som smak og næring bevares.
ØKONOMISTYRING OG KUNDEFOKUS
Lær å bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsmiddel og forstå forskjellen mellom teoretisk og realisert brutto.
KJØKKENØKONOMI
Øk lønnsomheten på din meny og lær å kalkulere retter for ønsket lønnsomhet.
KUTT MATSVINN
Reduser matsvinn for økt lønnsomhet i din virksomhet.
KUNDEBEGEISTRING
Lær hvordan du som leder kan forbedre servicekommunikasjon, motivasjon blant ansatte, håndtere klager, samarbeide, og håndtere utfordrende situasjoner.
KOMMUNIKASJON & FEEDBACK
Få en innføring i å styrke lederrollen, inkludert bedre kommunikasjon og samspill med teamet.
PIZZAKURS
Perfeksjoner kunsten å lage den ultimate pizzaen gjennom trinnene: elting, hviletid, forming av deig, pålegging av toppings og steking.
BAKEKURS FOR KOKKER
Forstå påvirkningen av råvarer, prosess, temperatur og tid på det ferdige bakeresultatet. Hev din kompetanse og bli inspirert til å skape ditt eget signaturprodukt.
DESSERTKURS
Fra grunnleggende teknikker til avanserte metoder, hev ditt nivå i dessertlaging.
SJOKOLADEKURS
Et kurs for dessertentusiaster som fokuserer på sjokolade, inkludert konfekt, mousser, glasering og andre delikatesser.
FAGBREVKURS, DIGITALT OG FYSISK
For kokker med minimum 5 års erfaring, gir dette kurset et solid grunnlag for den teoretiske prøven i kokkefaget.
SERVITØRKURS
Som servitør lærer du å forbedre gjesteopplevelsen gjennom profesjonelle teknikker og mersalg.
Dette er muligheten til å utforske, lære og skape!