Kurs
Tradisjonell påsmurt - smart smakfullt og lønnsomt
Leverandørkurs - kun for kunder av ASKO Servering
Velkommen til et praktisk og matnyttig kurs der vi ser på hvordan du kan utvikle et godt og variert påsmurttilbud som både smaker godt, er lønnsomt – og passer perfekt inn i storkjøkken, kantiner og offentlig sektor sammen med Mills og Lantmannen.
Hva vi jobber med:
Praktiske og tradisjonelle påsmurt-løsninger
- Klassiske smaker som treffer brede målgrupper
- Hvordan gi tradisjonelle retter et lite løft uten ekstra kostnad eller tid
Smarte grep for bedre lønnsomhet
- Hvordan strekke proteiner uten å gå på bekostning av smak
- Kombinasjoner som gir volum, munnfølelse og kvalitet
- Tips for porsjonering, råvareutnyttelse og svinnreduksjon
Praktisk del – smak og lag
- Vi lager flere tradisjonelle varianter med enkle forbedringer
- Smaking av ulike kombinasjoner som karbonade & løk, ost & skinke, egg & tomat, kyllingsalat m.m.
- Fokus på hva som både smaker godt og lønner seg
For hvem?
Perfekt for kantiner, storkjøkken, institusjoner og alle som ønsker trygge, hverdagslige og økonomiske smørbrødløsninger.
Kurset fokuserer på tradisjonelle kombinasjoner, smartere proteinbruk, porsjoneringsløsninger og teknikker som gir høy kvalitet uten økte kostnader. Her får du både lage og smake deg frem til gode, trygge og populære løsninger.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Kurset er praktisk rettet.
Kurset er gratis, og kun for kunder av ASKO Servering.