To-dagers brødbakekurs med Rune Kristian Elnan

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

To-dagers brødbakekurs med Rune Kristian Elnan

Vil du løfte brødbakingen på ditt kjøkken til et nytt nivå? Bli med på et intensivt og praktisk bakekurs med den anerkjente bakeren Rune Kristian Elnan – skreddersydd for hoteller, restauranter og storkjøkken. Kurset har hovedfokus på Surdeigsbrød, men du får også god opplæring i bruk av minimale mengder med gjær og langtidsheving. Surdeigsbaking og langtidsheving er ikke supervanskelig, men det krever litt trening.

Kurset gir deg:

  • Grunnleggende og avanserte teknikker for surdeigsbaking
  • Langtidshevning av brød med lite gjær.
  • Innføring i bygging og vedlikehold av surdeigsstarter
  • Effektiv produksjonsplanlegging for profesjonelle kjøkken
  • Tips til hvordan surdeigsbrød kan integreres i deres konsept
  • Praktisk baking med ulike meltyper og teknikker
  • Smaking og evaluering av ulike brødtyper

Vi begynner med frokost kl. 09.30, lunsj i 12 tiden og avslutter ca. kl. 14.30 begge dager.

 

Om Kursholder:

Rune Kristian Elnan jobber til vanlig som produktutvikler for Staur Fjellbakeri på Tolga. Han er utdannet kokk og konditor og har holdt en rekke kurs for både private og profesjonelle kokker rundt om i landet. Med bakgrunn fra både Britannia Hotell og Erichsen konditori i Trondheim, samt etablering av flere restauranter, cafeer og bakerier i Trøndelag gjennom mange år, har han god erfaring i håndverksbaking satt i system på både restaurant, cafe og hotell

 

Generell informasjon: 
Kurset går over to dager, 5-6. mai
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 
Det vil bli servert lunsj.
Frokost serveres fra kl. 09:30

Tilbake til kurskalender