Spiselig kjøkkenøkonomi

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Spiselig kjøkkenøkonomi

Delta på et praktisk kalkuleringskurs hvor vi viser deg hvordan du lager nøyaktige kalkyler for enkle retter, større menyer og buffeer. Kurset setter fokus på kjøkkenøkonomi i praksis, og gir deg verdifull innsikt i menyoppsett og råvarevalg. Lær hvordan du velger de riktige råvarene og får maksimal utnyttelse av dem. Vi dekker alt fra kalkulering og porsjonsberegning til hvordan du går fra råvare til ferdig rett. Bemanning kan også påvirke råvarekostnadene dine – vi viser deg hvordan du tar de beste valgene for å optimalisere driften.

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

-Kurset er delt i to hvor del en er et «show and tell», og del to lager deltakerne mat sammen og kalkulerer.

-Frokost serveres fra 09.30

-Kurset inkluderer oppskriftshefte, kalkyleskjemaer, lunsj og masse inspirasjon

-Kurset er laget for alle som jobber i serveringsbransjen som kan påvirke kjøkkenøkonomien og ønsker et bevisst forhold til det.

Tilbake til kurskalender