Kurs
Smørbrød med det lille ekstra
Leverandørkurs - kun for kunder av ASKO Servering
Velkommen til et praktisk og smakfullt kurs der vi sammen med Mills og Lantmännen utforsker hvordan du kan løfte smørbrøddisken med kreative, fristende og salgbare påsmurt-varianter.
Dette kurset handler ikke bare om å se – men om å smake, teste og lage nye digge kombinasjoner som gir kundene det lille ekstra.
Hva kan du forvente?
- Et praktisk kurs hvor du lager og smaker deg frem til nye idéer
- Inspirasjon til påsmurt som skiller seg ut i disk
- Tips og triks for å uppe smørbrøddisken/utsalget
- Hvordan små grep kan gi stor effekt på både smak og salg
- Eksempler som blant annet et deilig Philly Steak Sandwich
- Løsningsforslag du kan ta rett med tilbake til egen produksjon
For hvem?
Perfekt for deg som jobber med kantine, café, deli eller utsalg – og som ønsker et mer spennende og fristende påsmurt-tilbud, uten å komplisere produksjonen.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Kurset er praktisk rettet.
Kurset er gratis, og kun for kunder av ASKO Servering.