Kurs

Kunnskap i glasset – et modulbasert kurs i fire deler
Denne høsten arrangerer vi 4 ulike kurs for deg som ønsker bedre kunnskap om ulike temaer innenfor drikke. Alle kursene tar for seg det grunnleggende om råvarer, produksjon, lagring, smaking og det serveres lunsj som er tilpasset temaet for hver dag. Vi lover deg mye moro, dyktige kursholdere, mye kunnskap og nye bekjentskaper fra bransjen.
Kursene varer fra 10.00 – 14.00 og du kan komme på frokost fra 09.30 om du ønsker det.
Du kan kjøpe de hver for seg til 1500 kr per stk eller alle 4 kursene til 4000,- kr.
Kursene passer for alle som jobber med drikke i serveringsbransjen.
14.oktober: sider/eple med Maren Myrvold fra Øynaparken
15.oktober: vin/druer med Maria Ianko fra Oslo
28.oktober: øl/korn med Sara Larsson fra Bula Neo Bistro
29.oktober: Whisky og gin med Roar Larsen fra Myken