Krydderets betydning for smaken

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Krydderets betydning for smaken

Santa Maria inviterer til et inspirerende og sanselig
krydderkurs der vi utforsker hvordan krydder påvirker
smak, balanse og opplevelse i maten.

Hovedtema: Hva påvirker egentlig smakene våre?
Vi ser nærmere på hvilke faktorer som spiller inn – alt fra temperatur og
tekstur til lukt, krydder og individuelle preferanser. Du får konkrete tips til
hvordan du kan jobbe smartere med smak og balanse i rettene dine.

Dette får du:
🔸 Enkelt om krydder og kryddergrupper
🔸 Dypdykk i pepper – typer, smak og bruk
🔸 Hva påvirker smaken vår? Lukt, temperatur, tekstur og mer
🔸 Sansetrening: finn to like med duftbokser
🔸 Tips til smart og kreativ bruk av krydder i profesjonell matlaging

 

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Dette kurset er observasjonsbasert, der kursholderen demonstrerer teknikker og forklarer fremgangsmåter.
Det blir servert lunsj.
Kurset er gratis for ASKO kunder.

Tilbake til kurskalender