Kurs

Krydderets betydning for smaken
Santa Maria inviterer til et inspirerende og sanselig
krydderkurs der vi utforsker hvordan krydder påvirker
smak, balanse og opplevelse i maten.
Hovedtema: Hva påvirker egentlig smakene våre?
Vi ser nærmere på hvilke faktorer som spiller inn – alt fra temperatur og
tekstur til lukt, krydder og individuelle preferanser. Du får konkrete tips til
hvordan du kan jobbe smartere med smak og balanse i rettene dine.
Dette får du:
🔸 Enkelt om krydder og kryddergrupper
🔸 Dypdykk i pepper – typer, smak og bruk
🔸 Hva påvirker smaken vår? Lukt, temperatur, tekstur og mer
🔸 Sansetrening: finn to like med duftbokser
🔸 Tips til smart og kreativ bruk av krydder i profesjonell matlaging
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Dette kurset er observasjonsbasert, der kursholderen demonstrerer teknikker og forklarer fremgangsmåter.
Det blir servert lunsj.
Kurset er gratis for ASKO kunder.