Kurs

Kantinemat som engasjerer elever
Vi har gleden av å invitere kantinepersonale i videregående skoler til en inspirerende fagdag med fokus på smakfulle og elevvennlige retter basert på kebab, kylling og grønnsaker – i samarbeid med våre dyktige leverandører Gourmetpartner og Norrek.
Fagdagen er utviklet spesielt med tanke på kantiner i skolesektoren og tar for seg hvordan man kan tilby attraktive, næringsrike og lønnsomme matkonsepter som appellerer til ungdom.
Programmet inkluderer:
• Demonstrasjon av moderne og smakfulle retter med bl.a. kebab og kylling
• Bruk av ferdigkuttede og frosne grønnsaker i en hektisk kantinehverdag
• Skape variasjon med enkle grep – uten å øke kostnadene
• Vi byr på inspirasjon, smaksprøver og praktiske løsninger tilpasset
kantinedrift i skolesektoren.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Kurset er gratis for ASKO kunder.