Julens beste vinparinger

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Julens beste vinparinger

Vet du forskjellen på Prosecco og musserende vin?
Og vet du hvilken vin som passer best til juleribba?

Vi inviterer deg og ditt restaurantteam til en uforglemmelig dag hvor vi sammen med Haugen-Gruppens sommelierer Kjetil Bråten og Jose Duran dykker ned i vinens verden.

Vi setter fokus på de spennende kombinasjonene mellom vin og julemat, og gir deg svar på spørsmålene vi alle har stilt oss:
Hva slags vin løfter smaken av juleribba?
Hvordan finner man den perfekte vinen til julemiddagen?
Og hvilke viner kan heve julefesten til nye høyder?

Du får innsikt i hvordan vinens kompleksitet kan matche de ulike smakene i julebordmenyen, og hvordan du kan utvikle en dypere forståelse for vinens rolle på restaurantens meny og i serveringen til dine gjester.

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Kurset er gratis for ASKO kunder.

​​​

Tilbake til kurskalender