Kurs
IK-Mat kurs med innføring i HACCP
Leverandørkurs - gratis for kunder av ASKO Servering
DIN VEI TIL TRYGG OG SIKKER MATSERVERING!
Ønsker du å lære hvordan du kan sikre at maten du serverer er trygg
og oppfyller alle krav? Dette kurset gir deg den nødvendige
kunnskapen til å ta ansvar for kjøkkenhygiene og IK-mat i din
virksomhet – på en praktisk og engasjerende måte!
Hva lærer du?
• Grunnleggende kjøkkenhygiene for trygg matservering
• Viktigheten av god personlig hygiene og effektiv maskinoppvask (ja,
vi tar tak i ”den evige runddansen”!)
• Riktig bruk av kjemi og HMS på kjøkkenet
• Enkle og forståelige gjennomganger av lover, forskrifter og HACCP
med fareanalyser
• Smarte tips til produkter som gjør jobben enklere
Hvorfor delta?
Etter kurset vil du:
• Ha kompetanse til å fungere som IK-mat ansvarlig på ditt kjøkken
• Kunne lage et enkelt IK-mat system fra bunnen av
• Være i stand til å revidere og forbedre eksisterende IK-mat system
Dette kurset gir deg verktøyene du trenger for å skape et trygt,
profesjonelt og effektivt kjøkkenmiljø. Ta steget mot tryggere
matservering – meld deg på nå!
Generell informasjon:
Kurset er gratis for ASKO kunder.