Smak Surgital pasta og Italienske viner

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Smak Surgital pasta og Italienske viner

Vi har gleden av å invitere deg til en smakfull opplevelse hvor vi kombinerer tradisjon og innovasjon. Bli med og oppdag Surgital, Italias ledende produsent av fersk, frossen pasta – laget etter gamle håndverkstradisjoner, men med dagens teknologi.

I 1980 etablerte Surgital seg som den første produsenten av fersk, frossen pasta i Italia. Visjonen var å produsere fersk pasta slik kvinner bakte den for hånd hjemme; i henhold til tradisjonen og basert på kun de beste råvarer. Uttrykket Sfoglina stammer fra kvinner som lagde pasta hjemme til familien og deretter arbeidet på restaurantene på kvelden med det samme håndverket.

Unike råvarer og håndverkstradisjoner
Surgital er Europas eneste produsent av fersk frossen pasta anbefalt
av den prestisjetunge italienske kjøkkensjefforeningen FIC.

Gian Paolo Cangi, generalsekretær FIC
“Selv om Surgital er den største produsenten av fersk pasta i Europa, er deres
filosofi og visjoner den samme som for våre gamle pastabakere

​​

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Dette kurset er observasjonsbasert, der kursholderen demonstrerer teknikker og forklarer fremgangsmåter.
Det blir servert lunsj.

Tilbake til kurskalender