Kurs
Fra rømme til saus - ett moderne meierikurs med Rørosmeieriet
Leverandørkurs - kun for kunder av ASKO Servering
Bli med på et grundig og inspirerende sauskurs der vi dykker ned i smør, saus og smak – helt fra bunnen av. Vi starter med å lage smør av rømme og bygger oss derfra opp til moderne sauser med både klassiske og nye teknikker. Hele veien bruker vi produkter fra Rørosmeieriet som base.
Dette får du:
-
Økt meierikompetanse og trygghet i bruk av rømme, kjernemelk og smør
-
Flere grunnsauser du kan bygge videre på
-
Nye ideer til smak, tekstur og presentasjon
-
Praktiske tips, triks og snarveier som fungerer i en travel hverdag
-
Innføring i Rørosmeieriet og hvordan du kan utnytte produktene best mulig
Vi jobber med:
-
Kalde sauser på kjernemelk
-
Varme smørsauser laget på eget smør
-
Å lage smør av rømme – og bruke det direkte i sauser
-
Moderne teknikker som gir stabilitet, glans og fylde
Dette er kurset for deg som vil løfte meierikompetansen, styrke sausespillet, dele og lære – og få nye ideer til smak, tekstur og presentasjon.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Det blir servert lunsj.
Kurset er gratis, og kun for kunder av ASKO Servering.