Enkel og energisk mat med wow faktor – inspirasjon for catering, kantine og buffet.

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Enkel og energisk mat med wow faktor – inspirasjon for catering, kantine og buffet.

Velkommen til et inspirerende kurs hvor vi utforsker hvordan du kan løfte mattilbudet i din bedrift – med fokus på salatbuffét, varme retter og enkle retter til «smørbrøddisken». Vi lager mat fra bunnen av med naturlige råvarer og enkelt utstyr slik at du kan ta med deg inspirasjonen til alle typer bedrifter.

Vi viser deg hvordan enkle grep kan gi stor effekt – både på smak, utseende og økonomi. Hva du kan lage dagen før for å gjøre arbeidsdagen mer effektivt. Gjennom demonstrasjoner og smaksprøver får du konkrete verktøy du kan ta med deg tilbake til ditt kjøkken.

Enten du jobber med lunsjservering, catering til møter eller større arrangementer, vil du få inspirasjon til å utvikle et mattilbud som begeistrer gjestene og gjør deg stolt av det du serverer.

Kurset gir deg:

  • Grunnleggende arbeidsteknikker som effektiviserer produksjonen og gir bedre flyt i hverdagen.
  • Smakfulle retter fra hele verden, enkle å lage med fokus på smak og økonomi.
  • Praktiske tips til hvordan du kan bruke råvarer smart og redusere matsvinn.
  • Kreative ideer til hvordan du kan gjøre mattilbudet mer spennende, varme retter mer varierte og påsmurt mer fristende.

Kurset starter med frokost kl. 09.30 lunsj i 12.30 tiden og vi avslutter ca. kl. 14.30.

 

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 
-Dette kurset er observasjonsbasert, der kursholderen demonstrerer teknikker og forklarer fremgangsmåter.
-Kurset inkluderer oppskriftshefte, kalkyleskjemaer, lunsj og masse inspirasjon.

Tilbake til kurskalender