Kurs
BLI BEDRE PÅ KJØKKENØKONOMI!
På kurset vil du få innføring i enkel regnskapsforståelse som blir et grunnlag for hvorfor kalkulering er veldig viktig. Har du dette på plass kan du bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsverktøy. Du vil få bedre forståelse for hva som er teoretisk brutto og hvor viktig det er med prioriteringer, riktig fokus og gjennomføring
Kurset er delt inn i 2 deler.
DEL 1:
- Det blir gjennomgang av bransjerelaterte grunnlag for kalkyler med basis i budsjett. Vi viser deg hvor viktig det er å ha kontroll på dine nøkkeltall i regnskapet.
- Vil dine prissettinger kunne gi mersalg - hvor det dyreste på menyen ikke nødvendigvis gir best inntjening.
- Samkjøring mellom kjøkken og restaurant i forhold til hva vi bør selge og hvordan.
DEL 2:
- For en praktisk gjennomgang bruker vi råvarer, oppveiing etc. På denne måten får du kontroll på elementer som vekt, svinn og andre variabler. Dette blir laget som en egen oppgave etter oppskrift før tilberedning til egen lunsj.
- Videre blir det gitt oppgaver i konkrete kalkulasjoner. Avslutter med overføring til egenutviklet kalkulasjonsark elektronisk (excel) som deltakerne mottar etter kurset.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart.