Suksess for KIT-kurs i Bergen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Suksess for KIT-kurs i Bergen

Suksess for KIT-kurs i Bergen

Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsket vi å legge til rette for at våre medlemmer her på Vestlandet fikk et inspirerende og matnyttig kurstilbud i Bergensområdet, forteller daglig leder av IMS-kjeden, Ulf Dvergsdal.

I samarbeid med KIT-akademiet fikk vi derfor laget et skreddersydd opplegg for oss. Vi inviterte til en dagssamling hos vårt medlem «Splitt» som ligger på kjøpesenteret Lagunen. Her ble det gjennomført to kurs – økonomikurs og SoMe-kurs.

 

  • Leverandørlunsj

En annen positiv ting med dette var at medlemmer fra forskjellige steder fikk anledning til å treffe hverandre og utveksle erfaringer og ideer. Den sosiale biten er også svært viktig i en slik sammenheng. Gode leverandører stilte også opp og sørget for en fin lunsjopplevelse for oss, forteller Dvergsdal.

 

  • Utbytterikt

Vi fikk veldig god respons på tilbudet. Mange så nytten av dette, og i tillegg sponset kjeden også halve kursavgiften. Du kan si man fikk mye for pengene! Det viktigste var likevel det faglige utbyttet. Økonomikurset var rett på sak, konkret og med mange gode eksempler. Her var det mye å hente! Det var det også når det gjaldt SoMe-kurset. De fleste har ikke all verden å bruke på markedsføring, og da er det viktig å bruke de kanaler som er tilgjengelig på en god måte. Responsen fra de som deltok på kursdagen var entydig; Dette var nyttig, spennende og morsomt å være med på, sier Dvergsdal.

 

  • Motiverte deltakere

Dette var en veldig fin gjeng å holde kurs for, forteller kursholder Pål Nordahl. – Her var det interesserte og motiverte deltakere som var ute etter konkrete tips og råd for å bedre bruttofortjenesten og øke lønnsomheten. Og det er mye man kan gjøre! Det handler i stor grad om å innarbeide rutiner og systemer som bidrar til å redusere svinn. Det er greit nok at man kan lage mat, men om man skal tjene penger på jobben man gjør, så må man også gjøre de riktige tingene. Og skal man ha godt utbytte av et kurs som dette, så må man spørre og bidra til å skape dialog. Det er jo ikke slik at man er alene om å ha de utfordringene som er knyttet til å skape lønnsomhet. Og får man ført en dialog, så drar man nytte av andres erfaringer. Dette fungerte veldig bra på kursdagen for IMS-kjeden i Bergen, forteller Nordahl.

 

 

Ved siden av de faste kursene som arrangeres i Oslo og Trondheim, er det fullt mulig å få arrangert kurs spesielt tilrettelagt for de som måtte ønske det.