La KIT-akademiet bli din arena!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

La KIT-akademiet bli din arena!

La KIT-akademiet bli din arena!

KIT-akademiet, ASKO Serverings kundeakademi, er blitt et fint samlingssted for mange, ikke minst for junior-kokkelandslaget, og våre fasiliteter egner seg godt for en rekke ulike arrangementer. Kunder og leverandører kan leie disse flotte lokalene til kick off-møter, teambuilding, og menyplanlegging eller andre arrangementer som du planlegger, forteller kurs- og markedskoordinator Stine Ødegaard.

Skal du presentere nyheter hvor det å tilberede eller servere mat av forskjellig slag er ett av innslagene, så er KIT på Kalbakken eller KIT i Trondheim et godt valg!

 

Rikholdig kursmeny

  • KIT ble etablert for å tilby et bredt og spennende kurstilbud for alle som arbeider med mat og drikke. Målet er å inspirere til nytenkning og bidra til økt konkurransekraft.

Siden etableringen i 2016, er antall kurs vi arrangerer utvidet jevnlig. KIT tilbyr kurs som spenner fra kjøkkenøkonomi, fagbrevkurs og gjestebehandling til bakekurs, grønnsakkurs og pizzakurs - for å nevne noe!

 

Gode tilbakemeldinger

  • Det er etter hvert blitt mange som har hentet inspirasjon på KIT. Og tilbakemeldingene vi får fra dem som har besøkt oss, er svært positive. Det er særdeles hyggelig at så mange setter pris på det faglige påfyllet de får gjennom KIT, og det er også fint å høre at lokalene oppfattes som gode, innbydende og praktiske. Gode lokaliteter skaper en fin ramme om kurs og andre arrangementer vi gjennomfører.

 

Noe for deg og din virksomhet?

  • Det er lagt vekt på at KIT skal være en fin arena både for dem som besøker stedet for å hente kunnskap og for dem som skal bidra med faglig påfyll. Det å være kokk på dette profesjonelle restaurantkjøkkenet gir gode rammer for å skape en positive opplevelser – også for dem som sitter som tilskuere i kokketeateret.

 

Tilpassede løsninger

  • Ønsker man å servere sine gjester, kan det gjøres i restaurantdelen som ligger i tilknytning til kjøkkenet. Her er det også en storskjerm som kan benyttes om man har behov for det. Det finnes også et auditorium i tilknytning til KIT-akademiet som det er mulig å leie, forteller Stine.
  • Her er det mange muligheter og vi ønsker å bidra til løsninger som er tilpasset leietakernes ulike behov. Ta kontakt, så finner vi ut hvordan KIT-akademiet kan bli et godt sted for ditt arrangement, sier Stine Ødegaard.