Hva er fordelene med å ha et fagbrev?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Hva er fordelene med å ha et fagbrev?

Hva er fordelene med å ha et fagbrev?

Vi har samlet opp spørsmål i forbindelse med fagbrevkurs i kokk.

Hvorfor anbefaler vi å gå fagbrevkurs?

Først og fremst gir det deg en mer styrket posisjon i arbeidslivet. Kurset forbereder deg til å ta teorieksamen for praksiskandidater i kokk.

Under kurset deler du erfaring med de som også jobber med mat, det være kantine, café, catering, restaurant eller for de som driver eget serveringssted. Du får en møteplass for de som er i samme situasjon som deg i bransjen, hvor erfaringer og spørsmål kan deles i plenum.

Hvorfor vil vi anbefale de som jobber som kokker å ta fagbrevet?

Med et fagbrev i kokk styrker du din posisjonen og øker sjansen for å få den jobben du ønsker. Det bidrar i tillegg til yrketsstolthet og til å åpne flere dører.

Hva er fordelene med å ha et fagbrev?

Fordelen er mange, blant annet kan det gi økonomiske fordeler. Du får flere muligheter for utvikling og ansvar og du stiller sterkere i konkurransen om fast ansettelse.

Hvorfor skal man delta på KIT-akademiets kurs?

KIT-akademiet har effektive og inspirerende forelesninger med nøye utvalgte temaer for hver samling. Mulighet for individuell oppføling og tester med tilbakemelding fra foredragsholder.

Underveis i kurset ser man på ulike problemstillinger samt test-eksamen som gjør kursdeltakeren bedre rustet for å bestå teorien-delen av fagprøven.

Selve undervisningen foregår over 8 samlinger totalt hvor disse temaene gjennomgås:

  1. Råvarer og produksjon
  2. Meny
  3. Mattrygghet og hygiene
  4. Bransje, bedrift og miljø
Vårt beste råd til andre som lurer på om de skal gå på kurs?

Ta utfordringen! Gjør noe for deg selv i den perioden vi er inne i. Du vil ikke angre på noe som styrker din egen posisjon. Flere av våre tidligere kursdeltakere har vist gode resultater på teoriprøvene og gått videre for den praktiske prøven i fagbrevet.