GRUNNKURS VINLÆRE - høstmesse 2018

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Vinkurs for nybegynnere

GRUNNKURS VINLÆRE - høstmesse 2018

Å kunne forstå og håndtere vin slik at du kan gi ett godt svar til dine kunder når de ønsker din anbefaling. Kjenne til de grunnleggende forskjellene av de ulike vintypene og hvordan de lages.

Pris: 1900,- pr. deltaker (Messepris 500,- pr. deltaker) 

Om kurset:

Vi har gleden av å kunne tilby et grunnkurs i vinlære. Her vil man få kunnskap om hva vin er; Grunnleggende om ulike vintyper, hvordan de lages, forskjell på hvit, rosé, rødvin, musserende og søte viner, hvordan smake og bedømme vin, hvordan vin skal serveres, hvordan kombinere mat og vin og kvalitetskriterier for vin.

Kursbevis og kompendium er inkludert i prisen. Det serveres ikke mat under kurset.

Tips:

Det oppfordres til å ta med egne vinkart/menyer slik at man får den beste utnyttelsen av kurset og samtidig kan dele erfaringer med andre.

 

 Bakgrunn kursholder:

Christer Berens er ekspert på vin, humor og nytelse! Han er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard.

Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på TV2s God Morgen Norge og P4s Nytelsesfredag. Christer holder også foredrag for vinklubber og bedrifter rundt om i hele landet.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no 

Tilbake til kurskalender