Vegetarkurs digitalt

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Vegetarkurs digitalt

På dette kurset lærer du utvalgte oppskrifter som er grunnleggende smaker i et plantebasert kjøkken. Matsvinn og hvordan redusere dette kommer til å være et fokus gjennom hele kurset.

Dette lærer du på kurset: 

  • De vitkigste råvarene 
  • Erstattning for melk, egg, ost, smør, fløte osv
  • Enkel teknikk og smak
  • Dressinger og sauser
  • Tips for økonomi og mindre matsvinn
  • Oppskriftshefte

I oppskriftshefte presenteres viktige grunnleggende teknikker om hvordan man lager og behandler belgvekster, linser og korn. Ulike smaksammenhenger går Richard igjennom i retter som hummus, ulike gryter og salater, «grønne» hamburgere og koreanske steam buns med røkt tofu. Her tilsetter vi videre tang i maten for å øke umami smaken, foruten gjæring og sylting av grønnsaker som kimchi.

På kurset lærer du utvalgte oppskrifter som er grunnleggende smaker i et plantebasert kjøkken. 

Matsvinn og hvordan redusere dette kommer til å være et fokus gjennom hele kurset. 

Om kursholder: 

Richard Nystad er en av gründerene bak Hagen og Persilleriet i Trondhiem. Med konseptet bak stedet har han reist over hele Norge og ført frem sin matfilosofi under forelesninger og matkurs, i tillegg servert sine smakfulle retter til tusentals av mennesker på ulike festivaler som Hafslund Enviroment Festival, Green Everyday og trøndersk Food Festival. Richard er også medforfatter til kokeboken mer kål, mindre jål. 

Til informasjon: Tidspunktet kan endres frem til 2 uker før kursstart. 

*Du vil få instrukser på mail med tilgang til kurset.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Tilbake til kurskalender