Sunne & bærekraftige retter!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Sunne & bærekraftige retter!

Hvordan påvirke gjestene til sunnere og mer bærekraftige valg?

Vil du lære mer om å påvirke gjestene til å velge sunnere og mer bærekraftig uten at de merker det selv? Hvordan gjøre helse og bærekraft til et konkurransefortrinn og skape fornøyde gjester og kunder?

Kurset forklarer hvordan sunnhet, helse og bærekraft kan fremme lønnsomhet, kundetilfredshet og godt omdømme for serveringsvirksomheter. Den første delen av kurset belyser hva som er sunn og bærekraftig mat, og sammenhengen mellom sunnhet og bærekraft i matbransjen.

Kurset gir videre en innføring i virkemidler for å påvirke gjestene til å ta mer av de sunneste matrettene. Du vil lære mer om hvordan plassere, merke, posisjonere, prise og presentere matrettene slik at det blir mer fristende å velge sunt og bærekraftig. Kurset er basert på nyere psykologisk forsking om hvordan påvirke gjestene slik at de intuitivt og impulsivt gjør bedre valg, uten at de er klar over det selv. Kurset tar ogsp opp hvordan motivere ansatte til å fremme det sunneste og mest bærekraftige.

Kurset er pedagogisk lagt opp med korte forelesninger, gruppediskusjoner, filmer og konkrete eksempler.

 

Litt om kursholderne:

Knut Ivar Karevold, utdannet psykolog og har lang erfaring med hvordan anvende psykologi i praksis til å påvirke folks valg i positiv retning. Seksjonsoverlege Samira Lekhal, vil holde foredrag om hvor viktig sunnhet er for fremtidens serveringsbransje.

Kaffe/te, lunsj og kursbevis er inkludert i prisen. 

Tilbake til kurskalender