Sous-vide kurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Sous-vide kurs

Er du interessert i nye teknikker og bedre råvareutnyttelse? Da er dette kurset for deg. Vi utforsker temaet sous vide, går gjennom ulike tilberedninger og sikrer god holdbarhet samtidig som smak og næring bevares. Sous-vide er fransk og betyr "under intet", "under vakuum".

Kurset er et rent demonstrasjonskurs, der du som deltager får smaksprøver underveis, lærer og observerer.

 

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjonskurs
  • Oppskriftshefte
  • Lunsj
  • Kursbevis

Slik gjennomføres kurset:

  • Demonstrasjonskurs
  • Deltagerne sitter i kokketeateret på KIT-akademiet
  • Demonstrasjon med smaksprøver
  • Presentasjon med dialog – ingen spørsmål er «dumme»

Etter kurset har du lært:

  • Hvordan sous vide fungerer
  • Teoretisk bakgrunn for sous vide
  • Kjernetemperaturer for sous vide
  • Sous vide-teknikker for frukt, grønt, fisk og kjøtt
  • Svinn og kostnader
  • Tips og triks fra kursholder

Om kursholder:

Ole Lødøen er kjøkkensjef hos Viken mat & Gourmethus. Han ble utdannet kokk på Hotel Alexandra i Loen helt tilbake i i 1982.

Han har 33 års erfaring innen hotell og catering, både som kokk og manager.

Lødøen har med sin erfaring innenfor kokkeyrket arbeidet i over 20 år med "Sous vide" metoden. Han vil dele sin erfaring med alle som brenner for gode matopplevelser.

Generell informasjon:

Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

 

Velkommen på kurs hos KIT-akademiet

Tilbake til kurskalender