TRYGG MAT,KLAR FOR SMILEFJES?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

TRYGG MAT,KLAR FOR SMILEFJES?

Vil du ha de beste forutsetningene for å servere dine kunder trygg mat og ha et smilefjes ved inngangen?

Om kurset:

I dette kurset får du inspirasjon og informasjon til å jobbe forebyggende, noe som gjør at du kan unngå å gi dårlige kundeopplevelser.

Her vil du lære mer om hvilke risikoer som kan oppstå ved håndtering av mat. Vi går gjennom ulike kilder til smitte, allergener og andre helsefarer. Du får innsikt i kritiske trinn i tilberedning av mat, og hva som kreves av et internkontrollsystem (IK-Mat).

Kursinnholdet er tilpasset Mattilsynets hygieniske krav til serverings- og spisesteder. Fra januar 2016 utsteder Mattilsynet Smilefjesrapporter ved tilsyn. Det nye er at resultatet av tilsynet uttrykkes med ett av tre mulige smilefjessymbol, og at virksomheten plikter å henge opp Smilefjesrapporten godt synlig for kunden. 

Gjennom kurset får du kunnskap om hva som kreves for å produsere trygg mat for dine kunder.

 Bakgrunn kursholder:

Geir Otto er utdannet næringsmiddelteknolog. Han har jobbet 20 år i Mattilsynet og 18 år i Anticimex. Han har lang og bred erfaring med IK-Mat, 2. og 3. partsrevisjoner iht IK-Mat, BRC og andre kvalitetssystemer. Geir Otto har holdt en rekke kurs, foredrag og presentasjoner i Trygg Mat, herunder internkontroll, næringsmiddelhygiene, HACCP, BRC for ulike kunder i næringsmiddelindustrien, storhusholdning, dagligvare, convenience mm. 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no 

Tilbake til kurskalender