Facebook Pixel analytics tool

TRYGG MAT,KLAR FOR SMILEFJES?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

TRYGG MAT,KLAR FOR SMILEFJES?

Vil du ha de beste forutsetningene for å servere dine kunder trygg mat og ha et smilefjes ved inngangen?

Om kurset:

I dette kurset får du inspirasjon og informasjon til å jobbe forebyggende, noe som gjør at du kan unngå å gi dårlige kundeopplevelser.

Her vil du lære mer om hvilke risikoer som kan oppstå ved håndtering av mat. Vi går gjennom ulike kilder til smitte, allergener og andre helsefarer. Du får innsikt i kritiske trinn i tilberedning av mat, og hva som kreves av et internkontrollsystem (IK-Mat).

Kursinnholdet er tilpasset Mattilsynets hygieniske krav til serverings- og spisesteder. Fra januar 2016 utsteder Mattilsynet Smilefjesrapporter ved tilsyn. Det nye er at resultatet av tilsynet uttrykkes med ett av tre mulige smilefjessymbol, og at virksomheten plikter å henge opp Smilefjesrapporten godt synlig for kunden. 

Gjennom kurset får du kunnskap om hva som kreves for å produsere trygg mat for dine kunder.

 Bakgrunn kursholder:

Ingeborg Nysveen er utdannet matviter fra NMBU(bachelor i matvitenskap). Hun har jobberfaring fra laboratorium og har nå jobbet to år som næringsmiddelkonsulent hos Anticimex. Som konsulent reiser Ingeborg rundt på ulike næringsmiddelvirksomheter og hjelper dem med problemstillinger i forhold til Trygg Mat og hvordan de best mulig kan sikre dette ut til sine kunder.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no 

Utsolgt Skriv ut
Tilbake til kurskalender