Sjømatkurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Sjømatkurs

Trenger du inspirasjon til hvordan du kan få mer sjømat på menyen i kantina eller på buffeen? Det er kanskje ikke alltid like lett å være kreativ med sjømat. Det kan være utfordrende med temperaturer, holdbarhet og mengdeberegning. Kurset gir deg mange gode tips og triks for hvordan du kan gjøre det morsommere å jobbe med sjømat fra ulike prisklasser. Rettene passer også til tallerkenservering, både på à la carte- og flerretters menyer.

 

Om kursholder:
Trond Åm er en erfaren norsk kokk og kjøkkensjef med base i Trondheim. Han leder kjøkkenet ved KIT-akademiet Midt-Norge på Tiller, hvor han også har ansvar for kantinedriften hos ASKO Midt-Norge.
Åm har en solid bakgrunn fra restaurantbransjen. Etter læretiden sin under Terje Ness og Sven Erik Renaa i Oslo, flyttet han til Trondheim og jobbet i mange år på Credo. Senere har han drevet flere restauranter selv. Han var en del av det norske juniorlandslaget i kokkekunst og deltok i kokke-OL i 2004.
Han har også jobbet med matformidling gjennom Geitmyra Credo, hvor han har kurset tusenvis av barn, unge og voksne i matglede og bærekraftig matlaging.


Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

Dette kurset er observasjonsbasert, der kursholderen demonstrerer teknikker og forklarer fremgangsmåter.
Varighet ca 4 timer 10 - 14
Kurset inkluderer oppskriftshefte, lunsj og masse inspirasjon.

Tilbake til kurskalender