Ølkurs med Anders Lien

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Ølkurs med Anders Lien

Bli med på en reise i øl og mat. Hvilket øl passer til maten du skal lage? Anders guider dere trygt gjennom ulike sorter øl og hvilke retter som passer til.

Kurset inneholder smaking av ulike sorter fra Aass Bryggeri, sammen med ulike smakebiter fra matverden.

På dette kurset vil du lære om ølets råvarer, hvordan det brygges, og hvordan det er mulig å lage så uendelig mange forskjellige typer øl som vi har i dag. I tillegg vil vi ta for oss noen gode tips om øl i kombinasjon til mat. Det blir også noen praktiske råd om hvordan man best velger ølutvalget for forskjellige typer serveringssteder. Målet for kurset er å øke kompetansen på øl slik at restauranten kan yte bedre service til kundene og øke ølsalget. Øl er en av Norges sterkest voksende drikkekategorier og med dette kurset vil din bedrift være oppdatert og klar for å utnytte ølets potensial i dagens marked.

 

Anders har 25 års erfaring fra restaurantbransjen og jobber som driftsansvarlig i Gildehallen på Aass Bryggeri. Han drives av å skape gode møteplasser og elsker å lage smakfull mat i kombinasjon med ulike øl sorter. Slikt skaper gode stunder.

 Anders startet sin matreise på Le`Canard og har siden både jobbet som Sous chef på Brasserie Mares og vært daglig leder på Holmsbu Bad og Fjordhotell.

 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte. Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no 

Tilbake til kurskalender