Facebook Pixel analytics tool

Kutt matsvinn - Prosjektlederkurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

http://matvett.no/

Kutt matsvinn - Prosjektlederkurs

Hvordan lede arbeidet med å kutte matsvinnet i din virksomhet "For å gjennomføre KuttMatsvinn2020 trenger virksomheten en prosjektleder som kan igangsette prosjektet og lede nøkkelpersoner ekspertene (se eget kurs) i å kartlegge matsvinnet og gjennomføre tiltak ute på hvert enkelt serveringssted."

Kursene er utviklet i samarbeid med Matvett og primært rettet mot deltagere i «KuttMatsvinn2020». Kursene er tilgjengelige for alle, men for å få fullt utbytte av kurset, oppfordres det til deltagelse i prosjektet. For mer informasjon, se http://matvett.no/servering/ eller kontakt Anne-Grete Haugen i Matvett på agh@matvett.no

  • Pris for deltagelse: kr 1500,-
  • Pris for deltagere i «KuttMatsvinn2020»: kr 1150,-

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Dette er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller samfunnet. Aktørene i serveringsbransjen går sammen om å redusere matsvinnet sitt med 20 prosent innen 2020.

For å oppnå dette trenger hvert serveringssted en prosjektleder for å lede ekspertene i arbeidet. 

Kunnskap om effekt, målemetoder og relevante tiltak vil sørge for at du bidrar til økt lønnsomhet i din virksomhet.

Kursprisen inkluderer lunsj, pauser med fri tilgang til te og kaffe, penner, notatblokk og kursbevis. 

Bakgrunn kursholder:

Jenny Godøy er utdannet pedagog, og jobber til daglig med å utvikle engasjerende og aktive læringsprosesser i Bokstaven K AS. I samarbeid med Matvett har hun utviklet opplæringsmateriell knyttet til KuttMatsvinn2020.

Hun har lang erfaring som prosjektleder i utviklingsprosjekter. Hun har også utviklet en spisset prosjektledermetodikk for egen organisasjon. Jenny er opptatt av prosjektledelse preget av langsiktig planlegging, forutsigbarhet og god risikohåndtering. 

 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no 

Tilbake til kurskalender