Kutt matsvinn - Ekspertkurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

http://matvett.no/

Kutt matsvinn - Ekspertkurs

Bli ekspert på å kutte matsvinnet på ditt serveringssted. For å gjennomføre KuttMatsvinn2020 trenger virksomheten eksperter som kan lede arbeidet og gjennomføre de tiltak som er nødvendig for å kutte matsvinnet på hvert enkelt serveringssted.

Kursene er utviklet i samarbeid med Matvett og primært rettet mot deltagere i «KuttMatsvinn2020». Kursene er tilgjengelige for alle, men for å få fullt utbytte av kurset, oppfordres det til deltagelse i prosjektet. For mer informasjon, se http://matvett.no/servering/ eller kontakt Anne-Grete Haugen i Matvett på agh@matvett.no

  • Pris for deltagelse: kr 1500,-
  • Pris for deltagere i «KuttMatsvinn2020»: kr 1150,-

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Dette er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller samfunnet. Aktørene i serveringsbransjen går sammen om å redusere matsvinnet sitt med 20 prosent innen 2020.

For å oppnå dette trenger hvert serveringssted en ekspert til å koordinere arbeidet.

Kunnskap om effekt, målemetoder og relevante tiltak vil sørge for at du bidrar til økt lønnsomhet i din virksomhet.

Pål vil kjøre ekspertkursene på KIT og vil gi deg nødvendig kompetanse til å sette i gang med måling og tiltak for å redusere matsvinnet på ditt serveringssted. Han vil også gi deg den kunnskapen og tryggheten du trenger for å få med deg de ansatte på arbeidet underveis.

Kursprisen inkluderer lunsj, pauser med fri tilgang til te og kaffe, penner, notatblokk og kursbevis. 

Bakgrunn kursholder:

Pål har 30 års erfaring innenfor matbransjen, både som kokk og servitør, og er tidligere restauratør.

Han har siden 2007 jobbet som innleid driftssjef for NorgesGruppen servicehandel hvor han har jobbet med Fresh konseptet inn mot Shell og senere i Deli de Luca hvor han jobber med å optimalisere driften for best mulig inntjening.

Pål holder også kurs og foredrag for bedrifter og ansatte på alle nivåer over hele Norge der hovedfokus er økt bruttofortjeneste gjennom kontroll på bedriftens egne tall.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no 

Tilbake til kurskalender