Indisk Curry kurs med Niru Kumra

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Indisk Curry kurs med Niru Kumra

Ønsker du å servere dine gjester indisk mat og er nysgjerrig på hvordan få til de gode duftene og smakene?

På dette kurset lærer du alle metodene og fremgangsmåtene for å lage en autentisk curry fra det indiske kjøkken. Den indiske mateksperten Niru Kumra gir deg en innføring i oppskrifter og ingredienser, og du lærer om de spennende krydderne som hører til det indiske kjøkken.

Gjennom dette kurset vil du lage en perfekt curry rett basert på kyllinglår. Du lærer også hvordan du lager tilbehør som raita, nan og papadam, slik du ville fått det servert i Punjab. Kvalitetsrik basmatiris og autentisk chutney blir servert til det herlige måltidet. 

 

 Kurset består av

 * teoretisk del - foredrag med gjennomgang av oppskrifter/ krydder / ingredienser

* praktisk del - vi lager maten sammen, alle får oppgaver og muligheter til å prøve seg

* kulinarisk måltid der vi koser oss med maten og deler erfaringer og opplevelser

 

 Om kursholder:

 Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med kurs og foredrag innen indisk mat i over 15 år.

Hun har en bachelor i økonomi, studert prosjektledelse på BI og Innovasjon på NTNU.
Kumra er gründer av masalamagic. forfatt er av kokebøkene "Indisk mat på norske fat" og "Masalamagic - magien i det indiske kjøkken".

Hun forteller engasjert om India og indisk mat og deler raust av sine erfaringer og gode tips på den første indiske matbloggen nirusverden.

 

 

Tilbake til kurskalender