Kurs
GRØNNSAKSKURS
Oppdag kreativiteten i grønnsaker med vårt moderne og inspirerende kurs! Lær nye måter å tilberede og presentere grønnsaker på, og utforsk et bredt utvalg av grønnsakstyper. Kurset fokuserer på å redusere matsvinn og forbedre kjøkkenøkonomien ved å bruke hele grønnsaken. Vi utforsker norske basisgrønnsaker som gulrot, ulike løktyper, kålvarianter og mer, og viser deg hvordan du kan transformere disse hverdagslige ingrediensene til spennende retter. Bli med for å smake, lære, og la deg inspirere!
Om kursholder:
Håvard Ravn Larsen er lidenskaplig opptatt av frukt og grønt. Han er utdannet kokk og er fagsjef i Bama Storkjøkken.
Generell informasjon:
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart.
- Kurset inkluderer oppskriftshefte, lunsj og masse inspirasjon
- Kurset er laget for alle som jobber i serveringsbransjen.
- Kurset er et «show and tell»-kurs