Fermenteringskurs med Jonas Nåvik fra Fagn

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Fermenteringskurs med Jonas Nåvik fra Fagn

Lyst til å være med på den store trenden; Fermentering?

Jonas Nåvik fra kokkelandslaget og FAGN Restaurant i Trondheim, som fikk sin første stjerne i Michelin Guiden for 2019.

Gjennom kurset vil Jonas vise deg hvordan du kommer i gang, samt dele noen av sine «hemmeligheter» hvordan man kan fermentere råvarer du muligens ikke har tenkt på.

Fermentering og sylting er eldgamle preserveringsmetoder som kun trenger litt starthjelp, før maten omtrent “lager seg selv”. Det er mange som kvier seg for å sette i gang med fermenteringen og tenker at det er veldig komplisert,

Selve prosessen er enklere og mindre tidkrevende enn man kanskje skulle tro…

 

Grønnsaker er supert å fermentere! Man tar vare på den gode smaken når grønnsaken er i sesong, samtidig som den tilfører kroppen viktige melkesyrebakterier!

 

Bakgrunn kursholder

Jonas Nåvik er daglig leder på Fagn Restaurant i Trondheim, samt på Det norske kokke-landslaget. Han har lang fartstid som kokk og har jobbet ved flere anerkjente Michelin-restauranter i Chicago og Stockholm. Tok læretiden på Credo.

Tilbake til kurskalender