Coctail kurs

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Coctail kurs

Ønsker du en bredere forståelse for bar yrket, mer lønnsom drift og bli en ekspert på perfekt "Mice en place" Da er dette kurset for deg!

Mål for kurset er at kursdeltagerne skal få en bredere forståelse av bar yrket. Kursholder vil gå igjennom kjennskapen til flere drinker og drink typer. Videre fokuserer kursholder på produkt kjennskap, hvordan de ulike produktene produseres og hvor råvarene kommer fra.

Varekunnskap, utstyr, glass og is er viktige elementer å ha forståelse for når man står i en bar.

En viktig egenskap er å se gjesten; her får du tips og triks til bedre gjestebehandling. I tillegg til å se gjesten er det viktig med effektiv og ren arbeidsplass, vi går i dybden på «Mice en place» alt på stell, til enhver tid.

For å drive bar er det viktig med økonomisk forståelse, vi går her igjennom grunnleggende bar-økonomi, IK intern kontroll, alkoholloven og viktigheten med å ha forståelse rundt disse temaene.

Hva kan du forvente etter endt kurs?

Bredere forståelse for baryrket, mer kunnskap om varer samt drink miksing både teoretisk og praktisk,  og til slutt økt forståelse av mer salg.

Hva kan serveringsstedet forvente av deg?

En medarbeider som har fått en «Wake up Call» en som er klar til enhver tid med alt på stell.

En person med økt gjeste fokus og mersalg.  

Om kursholder:

Karl Frits Rasmussen er opprinnelig dansk, men har bodd og jobbet i Norge de siste 32 årene. Han har erfaring som kokk, servitør, barkeeper og hovmester. Han har blant annet jobbet på cruise, på fjellet og Oslo og nåværende arbeidsplass er Color Line. I tillegg er Karl medlem i Norsk Bartender Forening (NBF), hvor han har deltatt i mange lokale og nasjonale konkurranser, samt noen få internasjonale.

Karl driver også konsulent firmaet: Rasmussen Barkonsult

 

Spørsmål? Send en mail til kitakademiet@asko.no

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Tilbake til kurskalender