Facebook Pixel analytics tool

Chili kurs!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Chili kurs!

Introduksjonskurs til Chili

Kurset gir deg en innføring i råvaren chili og ulike bruksområder, fremgangsmåter og ikke minst alt den kan brukes til!

Kurset foregår i to deler:

Del 1 Teoretisk

-          Hva er Chili?

-          Hvorfor er vi redd for å bruke det?

-          Chilitypene (hvor de kommer fra, egenskaper, smak og litt teori)

 

Del 2 Praktisk

-          Hvordan bruke det?

-          Hvordan kan chili løfte, ødelegge eller utfylle mat og hvorfor

-          Kokkelering

Til slutt går kursholder igjennom fermentering – det hemmelige trikset. Praktisk del som følger i tråd med del 2. Her går vi kort i gjennom generell fermentering.

Hva, hvorfor og hvordan er stikkord her.

Bakgrunn kursholder: 

Alex Bouché er en selvlært matnerd og forsker, som har holdt på med kreativ mat siden barndommen. Etter mange år med utforsking og eksperimentering startet han i 2015 med produksjon av chilisaus og har deretter opparbeidet seg kunnskap få i Norge sitter med. Både øl, kaffe, vin, te, salt, bakerier og mat har fått gjennomgå Alex sine idéér og tekniker som du nå kan få ta en del av.

Lunsj, kursbevis og kaffe/te er inkludert i kursprisen.

Tilbake til kurskalender