Facebook Pixel analytics tool

Bli kjent med Piemonte, Toscana og Veneto

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

Bli kjent med Piemonte, Toscana og Veneto

Italia har et mangfold av druetyper som få andre land kan matche. Bli bedre kjent med vinkulturen i Italias mest kjente vin områder.

Bli kjent med Amarone, Brunello og Barolo, alle kjente viner fra Italia. På dette kurset fokuserer vi på vinene fra Piemonte, Toscana og Veneto. Vi nordmenn drikker italiensk vin som aldri før. På kort tid har Italia tatt ledertrøya og gått forbi kjente vinland som Frankrike og Spania. Ikke så rart for Italia er et spennende vinland med en rik og interessant vinhistorie.

De har et mangfold av druetyper som få andre land kan matche. Hver region har sitt særpreg med en egen mat- og vinkultur.

Italienerne er veldig stolte av sine viner. På dette kurset skal vi smake viner fra tre av de mest kjente regionene, Piemonte, Toscana og Veneto. 

Bakgrunn kursholder: 

Studier midt i Europa førte til en tidlig interesse for vin som senere ble til en profesjonell karriere. Hun er tidligere Norges mester på vin med bakgrunn fra restaurant 3 Kokker. I tillegg har hun arbeidet mange år med import av vin og som lærer for vinkelnere på Beverage Academy. Hun holder også foredrag for vinklubber og vininteresserte. 

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

*Har du allergi - send mail til: kitakademiet@asko.no

Utsolgt Skriv ut
Tilbake til kurskalender